| From: | shelly |
Date: | March 21st, 2005 - 06:46 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Vēl nav. Tūlīt iešu uz veikalu. Droši vien būs kādi 200-300 g diviem cilvēkiem.
| From: | puce |
Date: | March 21st, 2005 - 06:49 pm |
---|
| | | (Link) |
|
so, nu tad nopērc arī paciņu rīvmaizes un no tās kādu trešo/ceturto daļu mājās aplej ar siltu ūdeni, lai drusku uzbriest un tad tai masai klāt. 2 olas, kādi divi vidēji sīpoli, 4 - 5 ķiploka daiviņas, viss pārējais pēc garšas. un ar rokām izmīcīt, kamēr viedabīgs (vijīgs). es sīpolus un ķiplokus sasmalcinu ar blenderi, bet var ar parasti gaļas mašīnu, ja ir, vai ar rīvi.
| From: | shelly |
Date: | March 21st, 2005 - 06:51 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Jēziņ, cik sarežģīti. Labi, sametīšu visu kopā un rullēšu :))
| From: | syz |
Date: | March 21st, 2005 - 10:12 pm |
---|
| | | (Link) |
|
ar rocinjaam jau arii var sagriest :)
un vispaar tkad tajaa blenderii smalcina nav tik forshi nu kaa ar rokaam riivi vai kaa taa jo tad tas vis taadaa putrinjaa nu jaa..
vienreiz mamma rosolu taisija un visas sastaavdaljas tajaa blenderii un sanaaca taada putra ;D
| From: | puce |
Date: | March 22nd, 2005 - 08:08 am |
---|
| | | (Link) |
|
rosols un kotletes ir pilnīgi dažādas substances :-)
man atkal patīk sīpoli un ķiploki kotletēm blenderī - ļoti viedabīgi sanāk un izgaršojami. bet rosolam - nu protams, tas ir kas cits.