Shelly -

Feb. 27th, 2023

06:53 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(3 comments | Leave a comment)

Comments:

From:[info]polija
Date:February 27th, 2023 - 07:28 pm
(Link)
jap. Gailenes, lai nebūtu rūgtas, pirms saldēšanas jāapcep. Es pat nezinu, va vispār ir kādi tips&tricks, lai nekļūtu rūgtas..
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:February 27th, 2023 - 07:37 pm
(Link)
+daudz,
nē, nav citu variantu un tad arī var visādi gadīties, diemžēl
(Reply to this) (Parent)
From:[info]pet
Date:February 28th, 2023 - 02:56 am
(Link)
Hmm, man arī nesaldētas ir bijušas rūgtas ja nelieto vecmāmiņas shēmu, kas principā ietver to, ka gailenes sagriež, pārber ar sāli, atstāj laiciņu "ievilkties" un tad no gailenēm nospiež to sāls izvilkto šķidrumu, kurā cita starpā aiziet visādas nevēlamās piegaršas.
(Reply to this) (Parent)