Shelly -

Dec. 16th, 2011

09:54 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Šovakar - Šostakoviča "Gaišais strauts". Balets. Smieklīgs. Stilīgs. Par kolhozu. Bet tik tievas kolhoznieces jūs vēl nekad nebūsiet redzējuši. Pirmais cēliens - varbūt mazliet par garu. Sēdēju, smaidīju un laiku pa laikam izdvesu tādas skaņas kā mans kaķis (Gizmo nemāk šņākt. Bet dažreiz, kad mums ir domstarpības, viņš izdveš tādas skaņas, it kā pieklājīga meitene šņauktu degunu). Skaļi sāku smieties, kad divi džeki tēloja govi. To, ka tā ir govs (nevis, piemēram, zirgs), sapratu, kad meitene sarkanā kleitā sāka viņus slaukt. Otrajā cēlienā smējos ļoti daudz. Ļoti skaļi. Brīžiem likās, ka sižets ir no Šekspīra, kas iemaldījies kolhozā (visi par kaut ko pārģērbjās un klīst apkārt, mīlas vajāti, zem liela, apaļa mēness). Un brīžiem likās, ka Bulgakovs (milzīgs melns suns dejo ar pionieri).
Jā, man patika. Man likās brīnišķīgi. Man vispār patīk "nereālas" lietas. Man patīk viss, kas nenotiek "pa īstam". Un es nekad nekad nemainīšos.

Current Music: Pēteris Draguns - Такая ночь! Я не могу
(4 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]mufs
Date:December 16th, 2011 - 10:17 pm
(Link)
oi, es vislaik taisos aiziet vēlreiz. totally worth it - tā,patīkami pauzjautrināties. un sastāvs , skatos, Tev ar labs trāpījies.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:December 16th, 2011 - 10:19 pm
(Link)
Jā, sastāvs tiešām kolosāls.
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]zan
Date:December 17th, 2011 - 03:20 pm
(Link)
viņu vēl rāda? atceros, ka sen atpakaļ gribēju aiziet, un, i mean, patiešām sen, dzīvoju Rīgā un laikam pat vēl studēju or smth.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:December 18th, 2011 - 12:41 am
(Link)
Japs. Pirmizrāde, cik saprotu, bijusi 2004. gadā. Nākamā izrāde - aprīlī.
(Reply to this) (Parent)