Shelly - Post a comment

Oct. 30th, 2010

[info]lee

01:37 pm

Ledus jau ir izkusis, bet labi - visu pēc kārtas - >
Ledus, jeb ūdens (glazējums) ir apkārt zivij no ārpuses, un pēc atlaidināšanas tas ir izkusis. Tas kas ir iekšā - tā ir sasalusi zivs sula (gaļai ir asinis, zivij ir kkāda sava sula). Tāpēc arī uzsvars ir uz to, ka sāk gatavot tad, kad ārpuse ir atkususi, bet iekšpuse vēl drusku cieta (lai gatavošanas procesā zivs nepaliktu galīgi sausa, gadījumā, ja būtu atkausēta pavisam). Un jā, tā sula gatavošanas procesā arī patek laukā, ja nav panējuma (tas kā garoza notur vairāk visu labumu iekšā) Baigi sarežģīti sanāca uzrakstīt, bet ceru, ka domu uztvēri :)

Read Comments

Reply:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.