Shelly - Post a comment

Oct. 30th, 2010

[info]blond

02:35 am

Tas tiesa, nevajag gan nekādu auksto ūdeni, tās ir pilnīgas muļķības. Es daru tā: mazā katliņā vāru ūdeni uz lēnas uguns un ielieku tur ik pa kādiem 3 tomātiem, ūdens beidz vārīties, kad atkal uzvāras - ņemu ārā. Apmēram. Jā, pirms tam arī labāk iegriezt krustiņā - tad vieglāk lobīt, bet patiesībā es bieži slinkuma dēļ to nedaru. Ja pavārās tomāts ilgāk - nav jāuztraucas. Nekādi vārīti tomātu tikpat nesanāks - ja nu kādi pāris milimetri apvārīsies. Drīzāk uztraucies par to, ka nepakarsē par maz, tad āda nelobās. Pirms lobīšanas vēlams drusku atdzesēt, lai pirksti nedeg. Ā, no turienes varbūt arī ieteikums par auksto ūdeni - nevis lai labāk lobītos, bet lai drusku atdziest un neapplaucē rokas.

Read Comments

Reply:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.