Shelly - Mani pieci centi par smēķēšanu

Apr. 22nd, 2010

07:12 pm - Mani pieci centi par smēķēšanu

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Grieķijā, piemēram, pīpo daudz. Ļoti daudz un neprātīgi daudz. Pīpē visas kafejnīcās, krogos un bāros, uz ielām, parkos un pat birojos, tikai metro nepīpē.
Vērojot to visu, mums, protams, nāca prātā jautājums, vai mēs ar Grieķiju atrodamies dažādās Eiropas Savienībās - mēs vienā, tādā stingrā un skarbā, kas bargi liek atmest pīpēt, bet grieķi - pavisam pavisam citā, kur uz visiem tiem aizliegumiem skatās caur pirkstiem? Vai tomēr atkal LV demonstrē ārkārtēju padevību visiem Briseles mājieniem, un ir gatavi skriet ratiem pa priekšu?
Man pašai gan par pīpošanu krogos viens pīpis - uz krogiem LV es tāpat neeju jau krietni sen, un nesen palika pieci mēneši, kopš arī nepīpēju. Vot, ar to gan es maķenīt palepošos - tas ir mans ilgākais nepīpēšanas laiks pēdējo desmit gadu laikā. Un jūtos, jāsaka, tiešām ļoti labi. Laimīga sārtvaidze nūģe, īsi sakot.

(5 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]amanita
Date:April 22nd, 2010 - 07:47 pm
(Link)
aizbraucot uz kādu valsti, kur kafejnīcās un krogos smēķēt drīkst, es ļoooti novērtēju šos mūsu aizliegumus. vari malkot dzērienu un elpot vienlaicīgi. pie tam pēc nelielas pasēdēšanas nav jāskrien uzreiz pārģērbties, jo drēbes tā piesūkušās ar cigarešu dūmiem, ka pats sajūties kā milzīgs pelnutrauks.

sveiciens ar pieciem mēnešiem! :)
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]taisni_banani
Date:April 22nd, 2010 - 08:26 pm
(Link)
ha ha. arī pati Brisele ļoti nosacīti ievēro šo aizliegumu. Te ir daži tradicionālie krodziņi, kur pat smēķētājam liekas pārāk piepīpēts.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]nenormaaliigaa
Date:April 23rd, 2010 - 02:01 am
(Link)
Agree! Plus vēl tas, ka atļauj pīpēt, dzert alu un dejot vienlaicīgi - pēc tusiņa visa grīda nolieta ar alu, lipīga un visur mētājas izsmēķi.

PĒ!
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]casiopea
Date:April 23rd, 2010 - 10:49 am
(Link)
man spánijá tieshi visriebígákais liekas smekjetaji visas malas un tadelj restoráni uz kuriem més ejam ir saskaitámi uz vienas rokas pirkstiem.

Tachu sakot no 2011 vairs nevares smekjeet nekur neviena publiska vieta kur kadam varetu but darba vieta. tatad ari - restoranos un baros uc iestades.
tiks likvideti arii vairakus simtus gadus veci smekjeshanas klubi.
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]zan
Date:April 23rd, 2010 - 11:36 pm
(Link)
aha, atbraucu ar domu atmest, tagad jau tā doma sen ir atmesta.
(Reply to this)