Shelly -

Apr. 2nd, 2010

09:55 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Ir garš, brīvs un lietains laiks, rasbainieks uzdod toni un es lasu receptes.
Bet šī mani reāli pārsteidza:
http://maltite.blogspot.com/2010/01/zivigas-dienas.html
Pangasija ar konservētiem ananāsiem? Viedokļi?

(5 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]anonymous
Date:April 2nd, 2010 - 10:08 pm
(Link)
Izņemot to, ka pangasijas, kā mēs tagad zinām, ir indīgākās zivis pasaulē, jo ar indīgiem paņēmieniem audzētas pašā indīgākajā pasaules upē.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:April 3rd, 2010 - 09:59 am
(Link)
sīkāk un smalkāk, lūdzu?
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]anonymous
Date:April 3rd, 2010 - 10:14 am
(Link)
Nu, piemēram: http://www.dietmindspirit.org/2008/01/30/why-you-shouldnt-eat-this-fish-pangas-pangasius-vietnamese-river-cobbler-white-catfish-gray-sole/

PIrms kādas nedēļas divām šī bezmaz vai bija Latvijas radio tēma nr 1
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]udensroze
Date:April 3rd, 2010 - 01:08 pm
(Link)
dabasdobes twitteri var atrast linku uz taam sausmaam.
(Reply to this) (Parent)
From:[info]asiize
Date:April 3rd, 2010 - 11:03 am
(Link)
tieši pēc šīs receptes vienreiz pagatavoju. man pašai negaršoja tik ļoti, ka ne ieēst, bet trīs citi ēdāji ļoti slavēja. tā kā, ja tas nav pieklājības jautājums, tad gaumes noteikti.
(Reply to this)