Shanas biedrs

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
01:12: Konspirācijas teorija, bet ticama
Начало нового передела мира. Единое мировое правительство (без Азии) с исламом как мировой религией. Создание Халифата. Уравниловка как средство остановки бунтов и мятежей. Фашизм как идеальное устройство мира голодных и рабов. Благородная цель оправдывает средства её достиженоия. И многое другое о чем не говорят СМИ. Посмотрите как они начнут писать что я сошел с ума и что "это" бред



Comments

[User Picture]
From:[info]mapats
Date:3. Jūnijs 2020 - 14:23
(Link)
Tad gaidam to senāta noklausīšanos par demokrātu nedarbiem. Vajadzētu būt interesanti un ar būtiskām sekām, ja dēļ tā sataisīts tāds tracis ASV. Viņš pats saka, ASV ir pēdējie, kas vēl nav nolikti uz ceļeim.
[User Picture]
From:[info]shanietis
Date:3. Jūnijs 2020 - 15:57
(Link)
Kautkā negribas ticēt, ka Obamagate vai kas tur vēl, ir tā vērti, lai iedarbinātu X stundas mašinēriju. Suvorovs šādus scenāriju apraksta savā grāmatā "Specnazs" . Tur minēti arī teroristi-algotņi. Antifa precīzi atbilst šim mērķim.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:3. Jūnijs 2020 - 16:16
(Link)
Šitie "demokrāti" manlieks uzskatāmi par varaskāriem psihopātiem, bez jebkādas morāles, attiecīgi no viņiem var sagaidīt jebko, lai tikai viņi paliktu pie varas, vai tās tiešā tuvumā. Tramps apsolīja "nosusināt purvu" un izskatās viņs to arī dara, kas nozīmēs ka daudzus "demokrātus" liks cietumā un visdrīzākais nāksies likvidēt visu partiju, jo pārāk daudz puvekļu apakšā.

"" jo viņi vairāk pavelk uz kautkādiem marksistiem-totalitāristiem, kas pieprasa klausīties vārdos un nekādā gadījumā neskatīties darbus.

Doma par melno-balto novienādošanu man radās jau 2018 gada baigās - http://klab.lv/users/mapats/229939.html?nc=4 , bet savā teorijā iepinu citplanētiešus, lai neizskatās tik biedējoši :).
[User Picture]
From:[info]shanietis
Date:3. Jūnijs 2020 - 17:25
(Link)
Par demokrātu partijas raksturojumu piekrītu, uz pašreizējā "spices fona pat Kārters izskatās labi, nemaz nerunājot par Trumenu. Pašlaik ir pilnīgs p.... Par tālāko. Ideja nav jauna,
https://www.amazon.com/Ecoscience-Population-Environment-Paul-Ehrlich/dp/0716700298/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=john+holdren&qid=1591192076&sr=8-1
Viens no autoriem, Holdrens, bija Obamas un sķiet arī Klintona padomnieks zinātnē. Tur tas viss ir - piespiedu sterilizācija, pasaules valdība ujtp. Man kaut kur tas brīnums bija saglabāts, laikam būs jāpārlasa. Bezmaz ekofašistu Main Kampf.
Powered by Sviesta Ciba