Shanas biedrs

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:28: Izskatās, ka globālās sasilšanas sprāgoni atkal mēģina uzstutēt uz pakaļkājām, šoreiz ar jauniešu palīdzību un vecu grabažu tirgotāju viltību, pārsaucot to par "klimata pārmaiņām". Tas gājiens atgādināja Stīvena Kinga šausmeni "Kukurūzas bērni". Gribas uzzināt, kas ir īstie kulta priesteri no „Fridays For Future”.

Tags:

Comments

[User Picture]
From:[info]iokaste
Date:18. Marts 2019 - 06:59
(Link)
tā ir nevainīga, visiem saprotama tēma, līdz ar to var dabūt prodžektu naudu, ierakstus CV, publikācijas priekš doktora grādiem un uzstāšanās priekš profesoru vakancēm.
bet bērniem gribas rebelīgi izklaidēties, toties no citām tēmēm drusku čuriņa raustās. jaunieši jau ir diezgan slimīgi, ar steku dabūt vai apsmieklu - negrib.
[User Picture]
From:[info]shanietis
Date:18. Marts 2019 - 20:49
(Link)
Tā nav nevainīga tēma, tas ir lielāks bizness nekā narkotikas, grūtdienīšu vešana pāri Vidusjūrai vai ieroči. OIK ir tikai tāla tā atbalss. Mūs pagaidām izglāba tikai tas, ka pie lielās siles sāka grūstīties pārāk raiba publika, ne visi zinātnieki ir korumpēti un māte Zeme izspēlēja ļaunu joku ar pastardienas sludinātājiem. Tāpēc tagad notiek pārgrupēšanās, parādījies termins "klimata izmaiņas", pie kurām protams vainīgs ir cilvēks, īpaši baltais vīrietis. Tas, ka Zemes vēsturē ir bijuši vairāki ledus laikmeti, par kuru iemesliem mēs neko nezinām, un tie ir notikuši bez cilvēka klātbūtnes, nevienu bļauri neinteresē. Tāpat kā neinteresē reālas problēmas kā piemēram plastmasas piesārņojums. Rubesas klātbūtne tajā pasākumā vien ir droša pazīme, ka tur ir kas vairāk par zupas taloniem. Tā kundze, kā runā tramvajā, saož banknotes desmit kilometru attālumā pret stipru vēju.
[User Picture]
From:[info]iokaste
Date:18. Marts 2019 - 21:00
(Link)
Pastāv varbūtība, ka tā ir jaunā reliģija.
[User Picture]
From:[info]heda
Date:18. Marts 2019 - 22:53
(Link)
Līdzību ar labi organizētu sektu ir daudz. Te par tēmu stāsta fizikālās ķīmijas profesors Pēteris Stilbs https://www.youtube.com/watch?v=53Jm26PV-Kc Bet interesantākais notika pēc šīs intervijas un citiem viņa kritiskajiem izteikumiem - viņu kā personu, nevis viņa viedokli vai teorijas, bet personības tipu! Zviedrijas sabiedriskā radio Zinātnes! raidījumu redakcijas raidījumā iztirzāja izteikties uzaicinātie psihologi. Secinājums bija, ka šādi cilvēki esot ne tikai "klimata noliedzēji" (tieši tā viņus sauc, lai ko tas arī nozīmētu), bet arī skeptiski pret vegāniem un naidīgi pret svešiniekiem.
Powered by Sviesta Ciba