Shanas biedrs

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
16:35: Wikileaks, Kuba un Holivudas idioti

Comments

[User Picture]
From:[info]shanietis
Date:18. Decembris 2010 - 18:05
(Link)
From:[info]karuna
Date:18. Decembris 2010 - 18:23
(Link)
Jā, jā :)

Tā filma tika parādīta Kubas televīzijā 2008. gada 25. aprīlī. :D



[User Picture]
From:[info]shanietis
Date:18. Decembris 2010 - 19:11
(Link)
Zinu. Tikai nekur nav teikts vai pilnā apmērā, fragmenti vai tikai pieminēja. Nianses! Domāju, ka tuvāko dienu laikā zināšu no tur dzīvojošiem kas un kā īsti ir bijis.
From:[info]karuna
Date:18. Decembris 2010 - 19:43
(Link)
Es jau arī nedomāju, ka tā filma ir pilnīgi objektīva. Bet amerikāņu attieksme pret Kubu (piemēram, aizliegums apmeklēt šo valsti utt.) tomēr ir daudz smieklīgāka. :)
[User Picture]
From:[info]shanietis
Date:18. Decembris 2010 - 22:17
(Link)
Filma ir vnk melīga. Esam paguvušī aizmirsuši, kā tas PSRS bija: nomenklatūras slimnīcas,specveikali un droši vien tad arī bija Mūram līdzīgi idioti, kuri rietumos slavināja "darbaļaužu paradīzi" un "sociālo taisnīgumu".
From:[info]karuna
Date:18. Decembris 2010 - 22:22
(Link)
Katram jau ir jādara savs propagandas darbs :)

Bet ASV medicīna tiešām atpaliek no daudzu citu rietumvalstu līmeņa. Tas ir pierādīts fakts, ka amerikāņi tērē visvairāk naudas medicīnai ar mazāku atdevi. Šis ir viens no retajiem gadījumiem, kad kapitālisms nav tas labākais risinājums. Bet kuru gan interesē sausi dati, tāpēc Mūrs uztaisīja šokējošu filmu, lai liktu hamburgēdājiem aizdomāties. :)
[User Picture]
From:[info]shanietis
Date:18. Decembris 2010 - 23:13
(Link)
ASV medicīnas problēma nav kapitālismā, bet regulējošā likumdošanā un juristu mafijā, kas no tās barojas. Tur arī tā nauda viņiem aiziet. Medicīnas tehnoloģijas viņiem ir ļoti labas. Un tā tas ir un būs visur, kur pilsoņi valstij atdod tiesības lemt par savu dzīvi un uzķeras uz blēžu saukļiem par "sociālo taisnīgumu", "bezmaksas izglītību","bezmaksas veselības aprūpi","ilgspējīgu attīstību" utml totalitārisma eifēmismiem.
From:[info]karuna
Date:18. Decembris 2010 - 23:25
(Link)
Tehnoloģijas ir labas, bet ko tas dod, ja pilsoņi pie tām netiek, jo viņu smadzenes ir izskalotas ar mafiozās sistēmas priekšrocībām :)
Powered by Sviesta Ciba