Shanas biedrs

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:35: Ziggy Stardust and Spiders from Mars. Noskatoties sho 70 gadu saakuma koncertu vairs nav jautaajumu, no kurienes Mensonu Merilins aizguvis "dress code". Nekas jauns uz shis pasaules nav. Bet koncerts jauks, piedevaam pie skatuves biezaa slaanii naarstoja pokemoni, spozhaam actinjaam raugoties skatuves virzienaa. Smuki. Un seksiigi.

Planet Earth is blue
And there's nothing I can do.

David Bowie "Space Oddity"

Mūzika: Dead Soul Tribe "A Murder of Crows"

Comments

[User Picture]
From:[info]aizliegts_v
Date:7. Oktobris 2004 - 10:27
(Link)
Aha, viss jau tiešām ir bijis, bet pasaki to jaunajiem pusaugu metāl vai rep vai citādiem faniem, un šamie ar putām uz lūpām metīsies apgalvot, ka viss, kas ir bijis iepriekš, ir pīļu mēsli un tikai jaunā paaudze ir spējīga kaut ko sakarīgu uzražot ;)
Un vispār - Zigijs rullē, wīīīī...
[User Picture]
From:[info]shanietis
Date:7. Oktobris 2004 - 11:43
(Link)
Tur nav jaasaka, tur pietiek paraadiit. Zaaabaki toch ir taadi, ka izskataas ka Bowie tos aizmirsis gjerbtuvees, bet Mensons atradis un uzvilcis. Modes 30 gadu cikls :) btw metaala pirmsaakumi mekleejumi gan klasiskajaa muuzikaa, gan 30. gadu dzheza eksperimentos.Un taa jau nav, ka jaunie neko nerada, tikai reizeem deriigi zinaat vecmeistaru darbus, lai atskjirtu gadiijumus, kad ir smelta iedvesma, no prastas muuzikas petenjoshanas. Tautiskie maxlinieki shajaa zinjaa nav iipashi cimperliigi.
[User Picture]
From:[info]aizliegts_v
Date:7. Oktobris 2004 - 11:53
(Link)
Pasarg Dies, es nekad neesmu teicis, ka jaunie nerada, tikai dažkārt gadās dzirdēt, ka "pirms manis neviens neko tādu nav spējis" ;)
Nja, un reiz es dzirdēju, ka Bēthovens mūsdienās būtu kārtīgs metālists :)
[User Picture]
From:[info]shanietis
Date:7. Oktobris 2004 - 12:06
(Link)
Beethovens, Bahs, un domaaju ne tikai vinji vien. Pat Hendelis mironjmetaalu uzrazhotu viens divi, seviksji ja pirms tam izdzirdeetu talantu fabriku :)
[User Picture]
From:[info]aizliegts_v
Date:7. Oktobris 2004 - 12:20
(Link)
:)))))))))))))) TF ir spēks :)))))))
Powered by Sviesta Ciba