10:19 pm
Hmmm... Esmu samulsinajusies... Viens saka, ka sake dzerot atdzesēru.. Otrs, ka karstu... Bet kāda starpība starp rīsu vīnu un sake - sake esot gandrīz tas pats... taisot no rīsiem, bet svādāk kā vīnu... Nu bļin... Japānas ābece...
sakē ir rīsu šņabis. rīsu vīnu es dzēris neiru. sakē gan iru - dzer vienalga kādu vai aukstu vai siltu - tāpat pēc baltvīna garšo. tie tur mazie šķībacaiņi no tā reibst, bet letiņam no sakē nevienā acī. tā garlaikojoties var panašķēties, bet citādi - pārāk jau nu baltvīnisks.
Jēēē.... Tad tā mana doma ir bīdījusies pareizā virzienā... kaut kā man smadzene par to šņabi ieminējās...
Kāds pē garšas tas ir... Sauss, skābs, salds vai nu tāds - nekāds...