mmmrrrrmmmm

He! Šodien braucot autobusā man pat nebija jāpieturās kaut kur, jo nebija jau brīvas vietas kur krist un ja arī es kristu, tad atdurtos pret blakus stāvošo cilveku un no tās krišanas nekas neiznāktu.
Man blakus stāvēja vīrietis ar ļoti jauki smaržojošu džemperi, tā vien gribējās iespiest tajā savu snīpi un baudīt šo smaržu līdz pat savai pieturai un pat vēl ilgāk. Bet tad drīz vien sāka ost pēc cilvēku piesvīdušajiem apaviem un apģērbiem, pēc cilvēkiem, kas aizvadījuši pilnu darba dienu, tieši tanī mirklī man vēl vairāk sagribējās iespiest degunu tajā smaržīgajā džemperī....
Tad es sasmaidījos ar meiteni ar kuru abas gandrīz reizē nospiedām stop pogu (viņa paspēja pirmā) :) Tad es pamanīju sievieti, kurai rokās bija skaista roze un es nopriecājos, ka arī man mājās uz galda vāzē stāv trīs brīnisķīgas rozes, kuras man vakar uzdāvināja Mans Vīrietis.
Mājās mani sagaidīja Mans Kaķis, kurš nevarēja vien beigt glausties ap mani no laimes, ka beidzot esmu mājās. Vienīgi tagad viņš grauž vadus, bet es tik un tā jūtos LAIMĪGA!

Comments

gandrīz idilliski...;-)
:)
Nja, nu kaut kā baigi labi jutos šodien :)

Februāris 2006

Svētdiena Pirmdiena Otrdiena Trešdiena Ceturtdiena Piektdiena Sestdiena
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
Powered by Sviesta Ciba