Once upon a time, vafeļu medības, saldējuma naudiņas un rejošā ziedojumu kaste

« previous entry | next entry »
Sep. 9th, 2019 | 10:23 am

Velku garumā darbu uzsākšanu, vēl gribas pakavēties brīvdienās. Ļoti patika Tarantino Once upon a time, to skatoties pazuda sajūta par laiku kurā atrodies. Tie Kalifornijas smilšu vēji tā svilina vaigus un šņirkst zobos, ka vai traks. Un Pits bija tik dedzinoši pitīgs, un Di Kaprio pinkšķēšana tik žēlīga. Forši arī, ka Tarantino patīk suņi (fuck you, PETA).

Vēl bijām Ķīpsalas Riga Food izstādē. Mans mīļākais objekts šajā izstādē bija pašā stūrī nobāztais vārītā iebiezinātā piena kiosks, kurš mēģināja sev pievērst uzmanību ar megafonā izkliegtu izmisīgu "UZMAŅIBU UZMAŅIBU", kā arī ar iebiezinātā piena burku piramīdu, virs kuras uzstūķēts kartona gabals ar uzrakstu 2 EUR. Riga food sākās mūsu saldējuma vafeļu medības, bet beidzās tās Imantas dzīlēs - vafeles atveda melnā tērpta melnmataina tante melnā džipā. Ieraugot tanti, mēs uzreiz sapratām, ka tās vafeles ir ļoti labas, un tā arī bija - kraukšķīgas, trauslas un mutē kūstošas.

Un svētdien, apkrāvušies ar vafelēm, saldējumu, melnu šokolādes mērci, sīrupu un cepumu kraukšķiem, braucām uz Garkalnes rudens ķepām (tās ir ikgadējas suņu sporta sacensības). Mums bija pasaulē foršākā rejošā ziedojumu kaste (autors - D.). Tā bija ļoti pārdomāta kaste, kas pelnījusi plašāku aprakstu. Tātad, kaste sastāvēja no:
- tukšas kartona kastes, kas aplīmēta ar mana darbiņa aizpagājušā gada Xmas plakātu, tā lai pie naudas ievietošanas cauruma būtu uzraksts "Feed me baby"
- suņa figūras ar LED gaismiņām
- metāla bļodas, kas naudai iekrītot, smuki nodžinkst
- mobilā telefona, kas atskaņo suņu vaukšķus (10h of dog barking jūtūbā)
+ Juglas dzīvnieku patversmes brīnišķīgās psihodēliskās kartiņas

Burvīgas vaukšķēšanas apskaņoti, mēs dalījām saldējumu visiem, kas gribēja un gribēja VISI. Arī ziedot Juglas patversmei gribēja daudzi, saskaitījām 53.97 eur saldējuma naudiņas.
Šorīt pamodos ar sapni, kurā pārbaudīju vai atlikušajām vafelēm kastē ir pielikts mitruma uzsūcējs. Vafeļu mums ir tik daudz, ka pietiktu vēl vairākām saldējuma akcijām. Vasara, uzkavējies vēl!

Link | piebilst | Add to Memories


Comments {4}

starro

(no subject)

from: [info]starro
date: Sep. 9th, 2019 - 12:05 pm
Link

Vaukšķi telefonā bija saslēgti ar šķindoņu?

Atbildēt | Thread


bettyboob

(no subject)

from: [info]san
date: Sep. 9th, 2019 - 12:57 pm
Link

tikai caur nejaušības principu.

Atbildēt | Parent


starro

(no subject)

from: [info]starro
date: Sep. 9th, 2019 - 12:07 pm
Link

Sāku skatīties tik pirātisku, ka nuinafig - sākšu no sākuma vēlreiz, normāli pa 10€

Atbildēt | Thread


bettyboob

(no subject)

from: [info]san
date: Sep. 9th, 2019 - 12:56 pm
Link

Cinamonā pa piečuku!

Atbildēt | Parent