Mazās lielās (D izmēra) brīvības

« previous entry | next entry »
Oct. 5th, 2018 | 05:20 pm

Šodien pirmo reizi savā profesionālajā mūžā esmu darbā bez krūštura. Tā vienkārši sanāca, nejauši, jo izlīdu no gultas vienā mājā, kurā bija krūšturis, bet ģērbos uz darbu citā mājā, kurā krūštura nebija.
No rīta domāju, ok, labi, ka man ir biezs džemperis, līdz pusdienas laikam kaut kā izvilkšu, bet pēc tam braukšu uz Spici pirkt krūšturi. Un pie reizes, bikšu jostu, jo tās arī man nav. Sastopot kādu kolēģi, mēģināju piesegties, sakrustojot rokas uz krūtīm. Bet, cik ilgi sevi važosi, drīz vien pieradu pie jaunās sajūtas un man iepatikās.
Tā patiešām ir brīvība! Kad es skrienu pa kāpnēm, viņas līksmi uzdejo pašas savā ritmā. Kad es sapulcē māju ar galvu, viņas māj līdzi. Kad es smejos, arī viņas ķiķina kā kutinātas. Un arī nauda ieekonomējās, jo uz Spici es izlēmu nebraukt. Pamēģiniet, dāmas! Es šobrīd tiešām nesaprotu kāpēc man tik ilgi bijis vajadzīgs šis nevajadzīgais apģērba gabals.

Ā, un ja par aktuālo - arī vēlēt es rīt iešu bez krūštura.

Link | piebilst | Add to Memories


Comments {3}

helvetica

(no subject)

from: [info]helvetica
date: Oct. 5th, 2018 - 05:51 pm
Link

viena no nedaudzajām lietām, par kurām es priecājos savā pašreizējā darba vietā, ir, ka varu nākt salīdzinoši brīvā apģērbā un tas diezgan bieži iekļauj arī ļifona neesamību :D

Atbildēt | Thread


bettyboob

(no subject)

from: [info]san
date: Oct. 5th, 2018 - 06:17 pm
Link

Manā darbā oversize ir gandrīz vai dreskods, visas iespējas izpausties :)

Atbildēt | Parent


Nepabeigtā dienasgrāmata

(no subject)

from: [info]dienasgramata
date: Oct. 5th, 2018 - 05:58 pm
Link

Atbildēt