san

(no subject)

Oct. 21st, 2016 | 12:33 pm
No:: san

Nobukojām naktsmītni vīndarītavā, bet nonācām bērnudārzā. Tādā ar Disneja filmu varoņiem visur - uz sienām, traukiem un tualetes poda. Pat paskatoties ārā pa logu, tev pamāj Vinnijs Pūks no piepūšamā baseina. Ir apmācies rīts ungāru ciematā, un ķinķēzi uz sienām par mums manāmi ņirgājas. Jāatzīst, kad airbnb feilo, tas feilo ar humora izjūtu.
Bet nevajag arī kļūt alkatīgiem. Mēs jau vakar bijām vīndarītavā Krkas salā, Vrbnik ciemā. Sekojot [info]starro ieteikumam, sekojām sirdij, un pareizi darījām. Vīndarītavā saimnieko divi Ivani, tēvs un dēls. Mēs satikām Ivanu dēlu, un dabūjām no viņa vīnu un rakiju. Vēl bijām garā pastaigā pa olīvu laukiem kopā ar Manuelu. Gandrīz katram salas iedzīvotājam ir savs olīvu dārzs vai vairāki un tie visi kopā veido kilometrus olīvkoku, kam neredzi ne gala, ne malas. Ejot pa akmeņaino taku, skaties uz simts un tūkstots gadus vecajiem kociņiem, skaties uz jūru un kalniem, un pavisam aizmirsti laiku. Vēders gan laiku neaizmirst, un pusdienās dabūjām kaut ko pārlaicīgi garšīgu ar kalmāra tinti, astoņkāji un garnelēm. Šī maltīte un vēl Dubrovnikā ēstais deserts Lemon, pārbīdīja garšīguma iespējamības robežas.
Mēs paši esam šķērsojuši Ungārijas robežu un dodamies uz Budapeštu. Esam iebukojošies fotogrāfes dzīvoklī pie vietējā Čomska. airbnb, mēs uz tevi paļaujamies, vairāk tā nejoko!

Link | view all comments


Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.