san

(no subject)

Oct. 15th, 2016 | 12:37 pm
No:: san

Tas brīdis, kad tu esi izpriecājies par saullēktu uz Danube upes, novācis telti un iekāpis auto, gatavs jaunai, skaistai ceļojuma dienai, bet auto nevar iedarbināt un jāiet uz tuvākā ceļa stopēt garāmbraucējus, cerot, ka kāds no tiem apstāsies un sapratīs ko īsti grib no viņa šī dāmīte astoņos no rīta. Akumuļator kirdik! Kabluve ņetu? Viens laipns vīrs apstājās un pat saprata manu pidžinserbu valodu. Beigās izrādījās, ka akumulatorā nav vaina. Serbs pakasīja aiz auss un noteica “Kompjuterrr”. Tad iesaucās līksmu “Uno momento!”, pačakarējās ap motoru un pēc brīža auto ieslēdzās. Lieki teikt, ka bijām gatavi bučot viņam rokas un atdot labāko, kas ir (Tokajas reģionā iegādāto vīnu).
Ļoti priecīgi par tādu veiksmi, aizbraucām uz kalniem, uzkāpām Belij Kazirog, no kura mūs gandrīz nopūta kalnu vēji. Pēc tam nedaudz apmaldījāmies (atradāmies vadoties pēc principa – what would [info]starro do). Vēl pēc tam es klupu un sabeidzu potīti, kura sasāpējās tā, ka bija jābrauc uz slimnīcu.
Serbu slimnīca mani pilnībā apbūra. Uzņemšana bija ietīta smēķu dūmu mākonī, kas radīja diezgan reibinošu atmosfēru. No dūmu miglas iznira šarmants tumsnējs dakteris, kurš zināja angļu valodu, pareizāk, mācēja rīkoties ar google translate. Iztaustījis manu pēdu, viņš paziņoja “Not broken. Forrr now”, iesēdināja mani karietē (ātrās palīdzības busā) un nosūtīja pie cita tumsnēja daktera, kurš sēdēja savā tronī vairāku daiļu tumšacainu, blondu māsiņu svītas ielenkumā. Arī viņš iztaustīja kāju, tad pamāja kādai no māsiņām, kura metās saitēt manu pēdu. Not broken? mēģināju no viņas noskaidrot. Viņa pasmaidīja burvīgu, platu smaidu, pamāja un noteica stieptu, velnišķīgu “Jeeeesss”. Mani gan šī atbilde nepārliecināja un izvēlos ticēt diagnozei “Not broken. For now.” Serbijas kalni, Melnkalne, Horvātija, es jau kliboju pie jums!

Link | view all comments


Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.