(no subject)

« previous entry | next entry »
Oct. 23rd, 2011 | 06:01 pm

Pargurusi un nonikusi beidzot nokluvam Veracruz, un tas arabiski-afrikaniskais krasainums mus uzreiz iepriecinaja. apskatiju istabas viesnicas Colonial, Zelta cuka un Sevilla, un izvelejos pedejo, del nosaukuma, grida iemuretas gultas un dviela origami gulbisa forma. Del peksnajiem plus 30, talakas dazas stundas bija ka izskidis pargatavojies banans, bet pec orveliskas peldes pie naftas monstra headquarteriem un siestas attapamies, apedam cali estuve, kas stipri atgadinaja Breaking Bad Pollos Hermanos un iegajam kada bara dazas ielas nost no turistslazdiem.

Bars izradijas stipri noskrandis un pirmaja bridi man likas, ka esam nokluvusi bomzu vai raganu saieta. Pie blakus galdina didijas sirma dama ar plekainu seju un parsietu aci, pie cita galdina snauda aplejies rukis, vel bija kads loti energisks sprogains jauneklis ar lielu bezzobainu smaidu un vairakas kundzes ap 40, 50 (meksika meitenei nav jabut ne jaunai ne tievai, lai valkatu mini). Tomer izlemam palikt un atsvaidzinaties ar kadu alu. Droshakie no puisiem pienaca un iepazinas ar mums (Benito, mucho gusto, Alvaro, bienvenidos a Mexico).

un tad notika burvestiba - saka spelet muzika un pari gaja dejot, un tas bija ka pasaku filma, kur visi kjemi peksni klust par princiem un princesem. Ne nu, plekaina dama ar parseju joprojam izskatijas pec raganas un kundzes nekluva jaunakas un smukakas, bet dejoja vini visi ka shakiras un bejonces, tikai skaistak, jo pa istam, no sirds. Mes sedejam un kaunejamies, un dejot negajam, lai gan man loti gribejas. Jutam uz mums verstus skatienus, sak, ko vini nedejo? Viens otrs uzsauca, ka nav ko kautreties, vini visi dejojot negliti. Bija skaidrs, ka viss bars gaida shovu - dejojosus arzemniekus. Kad mes tik negajam un negajam, pienaca Benito, uzsauca mums vel alu, un saka vilkt uz to, ka muzika esot jauka, ejam dejot! Es lauzos, un maju ar galvu uz D. - vins man nelauj. Benito atbildeja, ka respekte manu lemumu, tad pagriezas pret D.un teica, lai vins neuztraucoties, mes tikai padejosim! Muzika tacu ir tik jauka. Situaciju izglaba vina pasa meitene, kas no aizmugures stipri iebakstija vinam sana. Abi aizgaja dejot, bet mes veikli aizlavijamies, jo bija skaidrs, ka te velk uz kautinu. Nakamaja rita pamodamies, aizsteidzamies uz autoostu un dabujam pedejas divas biletes uz paradizi (ir palikusi tikai viena, vispirms pazinoja bilesu pardeveja, bet, ieraudzijusi izmisumu manas acis, no kautkurienes sadabuja ari otru) - dzungliem, ezeriem un udenskritumiem.
Tags:

Link | piebilst | Add to Memories


Comments {1}

Jasvam

(no subject)

from: [info]kashadura
date: Oct. 24th, 2011 - 01:55 pm
Link

Cik skaisti.

Atbildēt