Marts 6., 2017


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:30
Bet uz citas nots, vai kāds ir skatījies Making a Murderer? Noskatījāmies 4 sērijas šajās brīvdienās, un neatceros, kad man vēl būtu bijis tik daudz emociju par dokumentālo filmu.

(3 piebilda | piebilst)

Comments:


[User Picture]
From:[info]neoplasm
Date:6. Marts 2017 - 15:39
(Link)
jā, esmu redzējusi visu pirmo sezōnu. emōcijas pārsvarā bija nenormālas dusmas, bet tur arī jāņem vērā objektivitātes faktōrs - tā dokumentārija tomēr ir filmēta ļoti pārdomāti un ļoti vienpusīgi, tur aizkadrā notiekot drusku vairāk nekā parādīts un nav viss tik melns un balts [tb steven avery neesot]. par tām varas iestādēm/policiju neizteikšos, jo nebūtu smuki salauzt darba klaviatūru, bet tās pirmās 4 sērijas vēl nekas nava, tu saturies, ja.
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:6. Marts 2017 - 15:42
(Link)
Jā, Toms ir redzējis visas sērijas, bet tāpat gribēja skatīties vēlreiz. Es vakar gultā vicināju kulaku gaisā, kad viņi atrada to uzlauzto Evidence Box, kur Stīvena asinis bija, bet Toms jau drūmi noteica, ka lai pārāk nepriecājos.

Briesmīgas dusmas visu laiku un neticība. Lai vai kas tur izrādīsies beigās, tā nekompetence ir neiedomājama un cūciska.

Un tajā Stīvenā kaut kas ļoti patīk, lai tur vai kas - varbūt tas, ka (vismaz līdz šim) viņš joprojām nav salauzts. Jo daudzi cilvēki būtu salauzti pēc kā tāda.
[User Picture]
From:[info]non_sense
Date:6. Marts 2017 - 15:57
(Link)
Es esmu redzejusi gandriz visu, bet vinja veigas tik sausmigi gara un izstiepta, ka nespeju noskatities lidz pasam galam. Palikusi ir burtiski pedeja serija. Man bail, ka vinji beigas atstas mus ar nezinja vai vins to izdarija vai ne.
master of procrastination -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba