Decembris 7., 2016


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
19:30
Tāpēc, ka šogad esmu daļēji nabadzīga, un īsti nav bijis daudz laika ko pavadīt ar draugiem, lai zinātu visas viņu klusās, slēptās vēlmes, apsveru iespēju visiem dāvināt homemade gifts. Sēžu tagad un kaļu plānus - mulled wine? Truffles? Chilli jam? Paštaisīta šokolāde? Atradu skaistu DIY ar burvīgiem māla šķīvīšiem (priekš rotaslietām, atslēgām utt). Kā vienmēr, esmu 'uzvilkusies' ar idejām, bet kā tas viss notiks realitātē, nezinu. Tā es arī pirms mēneša briesmīgi sašūmējos ar paštaisītiem krēmiem un iztēlojos, ka būšu kaut kāda hipiju krēmu un losjonu taisītāja, uztaisīju acu krēmu, ar to arī viss beidzās. Pilna māja ar šī sviesta klučiem un bišu vasku.

(13 piebilda | piebilst)

Comments:


From:(Anonymous)
Date:7. Decembris 2016 - 21:50
(Link)
Ja ir pilna māja ar sagatavēm, tad vienkārši uzdāvini draugiem vienu vakaru, kad visi kopīgi taisa visādus skaistumkopšanas krēmiņus utt. Būs burvīg vakars.
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:7. Decembris 2016 - 22:08
(Link)
Manā galvā tas patiešām skan burvīgi, diemžēl citiem maniem draugiem tas ne pārāk interesē!
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:7. Decembris 2016 - 22:25
(Link)
cik gabaliem jātaisa? varētu uztaisīt homemade gift kits ar to, kas katram labāk garšo. bet, ja ir virs, say, 5 cilvēkiem, tas ir pārāk ķēpīgi :D
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:7. Decembris 2016 - 22:35
(Link)
Domāju taisīt tikai 3 cilvēkiem, pārējie lai atšujas :D

Man jau likās dikti jauki uzdāvināt pudeli sarkanvīna ar pašpagatvotu garšvielu miksli smukā muslīna maisiņā, skaistu kastīti ar trifelēm (visiem garšo trifeles), atradu recepti čilli ievārījumam, domāju moš vēl piparkūkas sacept, kaut kā tā. Brīvdienās jāaiziet ielūkot cik maksā grozi un pakošanas pričendāļi.
Kas zin, man domas visu laiku mainās. Vienkārši negribu pirkt kaut kādas lētās standarta dāvanas, jo, lūk, Ziemassvētki un vajag.
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:7. Decembris 2016 - 22:39
(Link)
there you have it! es viengad ļoti ļoti sen dāvināju kanēlī/cukurā grauzdētas mandeles kā Ziemassvētku tirdziņos, bet tas arī bija tas gads, kad aizrāvos ar izšūšanu un visi (divi, haha) saņēma cheapo mandeles.. bet vismaz smukā maisiņā! :D
Domāju gan, ka moš labāk pakot kastītē? Kam ta mūsdienās vēl grozs derīgs. Būs arī lētāk!
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:7. Decembris 2016 - 22:47
(Link)
Nu es par to grozu domāju kur man to visu salikt kopā, protams atsevišķas lietas būs atsevišķās kastītēs vai maisiņos, tikai kā to visu salikt kopā lai izskatās daiļi (es ari diy and homemade shit esmu uz ļoti attāla Jūs, obviously)
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:7. Decembris 2016 - 23:05
(Link)
Sapratu domu par grozu. Mans points bija tāds, ka no groza izņem saturu un pats grozs turpmāk krāj putekļus un vietu aizņem jo daudzās mājās (ne visās un Tavus draugus nezinu, varbūt viņiem tieši grozs pēcāk noderēs kā, piemēram, augļu trauks or smth). Šajā ziņā lielizmēra kaste ir praktiskāk, jo arī pēc svētkiem neaizņems tik daudz vietas, turklāt kastei ir tas bonuss, ka to var pēc patikas apzīmēt/aplīmēt/vairāk personalizēt katram saņēmējam. Bet tas, protams, ir tikai mans ieteikums, jo mūsmājās dāvanu maisiņi/kastes ir vienīgais formāts, ko pēc tam var sabāzt vienā milzīgā dāvanmaisā un nogrūst uz skapjaugšas.. kopā ar bijušo kolēģu dāvinātām nepraktiskām vāzēm utml lietām :D
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:7. Decembris 2016 - 22:47
(Link)
Tavas cukura/kanēļa mandeles izklausās lieliskas, es labprāt ko tādu saņemtu. Kā publika uztvēra? :)
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:7. Decembris 2016 - 22:58
(Link)
Publika izrādījās galīgi ne uz saldumiem tik ļoti kritusi kā tīrs cukurs, bet pa gadu apēda, ha!
[User Picture]
From:[info]glam_our
Date:8. Decembris 2016 - 09:03
(Link)
Uztaisi no tiem pārpalikumiem katram pa lūpu balzāmiņam.
[User Picture]
From:[info]colder_
Date:8. Decembris 2016 - 09:07
(Link)
Es uztaisiju mazaa burcinjaa aabolu un ingvera ievarijumu, smuki izgreznoju burcinju un davaninju. man ar draugiem ne lv, ne britiem, ne zviedriem nekad nav bijusi davanu apmainishanas, bet toreiz 2012 gada uztaisiju pieciem tuvakajiem druagiem(kuri paros un vinju otras pusites man bija tuvas ari) ievarijuma burcinju, un tad ap kaut kadam 25 pashtaisitam kartinjam izsutiju pa pasauli. kartinju biju visertak taisit, zinot,ka tas nav nekas tads, ka vai nu nepatiks, vai patiks, jo kaut ko pirkt vai katram taisit kremus utt butu par daudz (man). man skiet,ka tev vajag atrast kaut ko citu, kas nav ar kremiem, tiesham kartinjas

te ir bilde ar manam burcinjam, kuru doma pec izeshana sbija, kaa labs svechturiitis :)
http://elinanomad.tumblr.com/post/38540390746/my-commercial-photo-skills-hehe-gotta-love-love

dekoracijas: http://elinanomad.tumblr.com/post/38717509547/when-i-was-done-making-decorations-i-couldnt

un manas kartinjas:
http://elinanomad.tumblr.com/post/154196208218/christmas-greeting-cards-elina-nomad-2012
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:8. Decembris 2016 - 17:47
(Link)
Ak, viss šis ir mega-skaists, bet man rokas aug no pēcpuses. Izņemto ēst gatavošanu, galīgi neesmu diy cilvēks, nav man tādas dizaina domāšanas (tieši tapēc beigās izvēlējos būvniecību, ne arhitektūru, jo no manis sūdīgs arhitekts sanāktu).
[User Picture]
From:[info]colder_
Date:8. Decembris 2016 - 20:03
(Link)
haha, kjeems mazais. nu, vismaz tad atradi savu! man lidzigi, ka es sapratu,ka nebushu nekads makslinieks, bet patik but procesa organizeshana, diskusija par un ap to kulturas temu.
master of procrastination -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba