Marts 22., 2013
| 21:45
|
Comments:
mūsmājās ir ļotie iecienīti musli batoniņi, kam tāds liels uzraksts EAT NATURAL, tie skaitās kā gluten free, atrodami lielveikalos gluten free nodaļās, diezgan padārgi, bet es labāk samaksāju 2x vairāk un tiešām izbaudu. man ar vēders pēdējo mēnesi streiko, tad nu esmu izslēgusi glutēnu šobrīd no ēdienkartes, pienu lietoju tikai,ko no fermas pērkam, tad nu pagaidām liekas, ka paliek labāk, bet tās tikai pēdējās 2 dienas, tad nu vakar ieraudzīju,ka šis pats brends ražo arī brokastu musli, kas izskatās traki apetelīgs, tie paši batoniņi tik bez saistvielas, ja nu ir vēlme pēc brokastu pārslām ar sojas/rīsu/mandeļu pienu, silti iesaku ;)
jā, šie man jau no laika gala garšo un arī viņu brokastu musli esmu ēdusi no griķu pārslām, baigi garšīgs, tikai padārgs. kā jau teicu, man jau izsenis bija interese par visādiem alternatīvajiem produktiem, tapēc esmu pazīstama ar visādiem bezglutēna našķiem, bet tas nemaina faktu, ka tāpat ir škrobe mazliet :D bet viss taču tikai uz labu
vīrietis čiepa no darba, bet tad priekšnieki izlēma aiz atslēgas turēt un nu pašiem jāpērk :(
savu maizi esmu aizstājusi pagaidām ar rīsu krekeriem vai kā viņus tur latviski sauca, vakar lančā sarunāju bezglutēna maizes sendviču, bet nepatīk tā maize, kaklā ķeras un sajūta, ka zāģu skaidas klāt |
|
|
|
Sviesta Ciba |