Maijs 29., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:31
Esmu aizvadījusi n-tās stundas pildot kompānijas security check, kur man bija jāuzrāda visa informācija par sevi pēdējos 6 gados - adreses, izglītība, darbi, jāpaskaidro jebkādi tukšie periodi utt. Piedevām vēl kāda stunda aizpildot kompānijas papīrus. Un pirmo reizi man dzīvē ir privātā veselības apdrošināšana + kompānijas pensijas plāns. Un man pat īsti nav ne jausmas, ko tas viss nozīmē.
Tags:

(3 piebilda | piebilst)

Comments:


[User Picture]
From:[info]kakjux
Date:30. Maijs 2012 - 09:11
(Link)
klau, man tev nepieklaajiigs jautaajums par to privaato veseliibas apdroshinaashanu. tu kaut ko saproti no taas? man arii it kaa piedaavaa, bet es nesaprotu, vai man to vajag. taapat viss ejot caur GP un nhs anyway ir bezmaksas. bet varbuut es kaut ko nesaprotu. ko tu par to zini? un kaa tas pie jums notiek?
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:30. Maijs 2012 - 19:15
(Link)
es arī neesmu nekāda eksperte, ņemot vērā, ka man tāda ir pirmo reizi mūžā, bet cik sapratu, tad tas palīdz, ja tevi nosūta pie kāda speciālista uz izmeklēšanu vai slimnīcu - gaidīšanas laiki samazinās. Man būs Bupa, cik skatījos bukletā, kaut ko arī apmaksā, ja ej privāti ārstēties. Bet nu ar to manas zināšanas aprobežojas. Mums nekas pašiem nav jāmaksā, firma apmaksā, tad kapēc nepieteikties tādai lietai?
[User Picture]
From:[info]colder_
Date:30. Maijs 2012 - 11:50
(Link)
burtiski vienkarsa valodaa tas noziimee, tu esi izveidojusi pamatu pieaugos dzivei,nekads studentiskscilveeks neesi vairs:)
master of procrastination -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba