Maijs 6., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:30 - mai ņū beibī
Vakar izdomāju, ka vajag riteni, iegāju Gumtree, atradu sludinājumu, šorīt nopirku (40 mārciņas). Tā tās lietas notiek.



(7 piebilda | piebilst)

Comments:


From:[info]kaukau
Date:6. Maijs 2012 - 12:11
(Link)
velo ar FS par 40 mārciņām.. skaties, ka neizjūk :)
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:6. Maijs 2012 - 13:18
(Link)
kas ir FS?
lēti tapēc, ka tas nav pieaugušo ritenis (es esmu punduris), ģimene bija nopirkusi meitai, kura pāris mēnešos izauga no tā riteņa un bija jāpērk jauns. jau ietestēju 40 minūšu braucienā un viss ir lieliski.
From:[info]kaukau
Date:6. Maijs 2012 - 13:24
(Link)
FS ir full suspension, tā atspere, kas zem sēdekļa. kvalitatīvi velo ar tādiem maksā dārgi. bet jā, ja pusaudžu, pie tam īpašniekiem palicis nederīgs, tad varbūt nav TIK traki:) katrā gadījumā es ceru, ka netaisies viņu notestēt kaujas apstākļos :)
lai labi ripo!
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:6. Maijs 2012 - 13:28
(Link)
nē, es esmu velobraucējs vulgaris, man vajag tikai lai varētu vēlāk uz darbu celties un šur tur izbraukāt. ja tas būtu kas nopietnāks, tad pirktu labu, bet šobrīd nav vajadzības :) lielum liels paldies!
[User Picture]
From:[info]dusk
Date:6. Maijs 2012 - 18:49
(Link)
Tas nemaksā dārgi atspere zem sēdekļa. Full suspension ir domāti nobrauciena veļukiem, kuri vispār starta cipars 1000 Ls/paundi. Caurmērā tāpat rezumējas pie 2000 tuvu. Pārējiem viss domāts, ka amortizējas rāmī, kan materiālos, gan pats tas deformējas [mikroskopiski protams]. Ielu veļukam nekas tāds nav vajadzīgs!
Šitais neizjuks, bet ir absolūti bezjēdzīgs lietošanā. Reali minoties amortizē spēku un kustibai jāpieliek daudz vairāk enerģija. Svaru arī palielina kā vecam ērenpreisam. Visdrīzāk sēdpozcija arī ir kroplīga. Lētajiem ričukiem izjūk aploces, pedāļi, rumbu stiprinājumi, mīksti gultņi [tas jums nav Campagnolo, kur tie izveidoti, lai gadsimtiem ripotu :D] visur, gumijas bremžu pat gaudo, ātrāk parādās visādas dīvainas slimības [paši pārlec ātrumi, piemēram]. Tā atspere tur neizjuks, kaut tā liekas. Tomēr lielākais mīnus tie ir neērti un smagnēji ripo visu 1001 iemeslu dēļ.
Kopumā saimniecei, lai labi ripo. Tomēr jēdzīgāka izvēle ir klasiskie pilsētas ričuki. I saturīgāku nopirktu, i ērtāks visādā ziņā. Piemēram, kalna riteņa riepas ar izteiktu riepas profilu pa cietu segumu reali smagi "ripo", turklāt mitrā laikā šmucējās daudz, daudz vairāk.
[User Picture]
From:[info]dusk
Date:6. Maijs 2012 - 18:53
(Link)
Kopumā 40 paundi ir mazs cipars, lai saprastu vai vispār veļuku vajag un to lietos. iepatiksies, bez pārmetumiem paņems citu.
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:6. Maijs 2012 - 22:04
(Link)
tāda arī bija pamatdoma.
master of procrastination - mai ņū beibī

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba