Maijs 1., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
18:54
Reizēm man tiešām liekas, ka kaut kādi iepirkšanās dievi stāv klāt, vai fortūna klusi aiz stūra aci miedz. Vakar dziļdomīgi pētīju vienas smaržas internetā. Nu nekas dārgs, bet man patīk kā ikdienas smaržas, kuras tad nav žēl špricēt pa labi, pa kreisi (visādus šanel taupu svinīgiem gadījumiem). Internetā 13 mārciņas. Domāju, domāju, gribēju pasūtīt, bet kaut kā pārdomāju, sak', rīts gudrāks par vakaru. Šodien, staigājoties pa pilsētu, sanāca ieskriet vienā, man mīļā, humpalu bodē, un, ko domā, dabūju divus pārus jaunu kurpju pa 9 mārciņām, un tās vakardienas smaržas pa 3! Nav ko teikt, tik jābūt sistemātiskam, kad es saku. Es savējās iecienītās bodes apciemoju ik pa laikam, un tik bieži kas labs gadās.

Šeitan te tās kurpes, dzīvē izskatās labāk un uz kājas vēl labāk. Nevar jau arī gaidīt kaut kādus dizaineru brīnumus par piecām mārciņām, bet vienas no Next, otras no New Look, būs ko drillēt, ka nav žēl.



(5 piebilda | piebilst)

Comments:


[User Picture]
From:[info]shelly
Date:1. Maijs 2012 - 21:23
(Link)
Skaaaistas gan.
[User Picture]
From:[info]colder_
Date:1. Maijs 2012 - 23:13
(Link)
tev allazj shita apaveicas,cik atceros tavus shopping staastus!
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:1. Maijs 2012 - 23:23
(Link)
es šodien gribēju nofočēt visas savas kurpes un ielikt cibā, ka, labi ja divus pārus esmu nopirkusi normāli veikalā, par normālu cenu. man vai nu kaut kādi superdīli ar kaut kāda veikala stūrī atrastām nocenotām lietām, vai pārāk mazi zābaki, kurus neviens nepārk, jo tie ir liliputu kājām, bet es caur sāpēm un mokām esmu iestaigājusi un izstaipījusi :D un cik lietas nav sapirktas charity shopos. es vienkārši vairs nespēju ieiet veikalā un maksāt tās cenas par tām sūdainajām, vienādajām drēbēm. bet man nav nekas pretī par tām pašām drēbēm samaksāt 2 mārciņas :D ritīgs penny pincher :D visādi trauki, iedzīve, interjera lietas, viss nāk no tādiem veikaliem :D thrifty living augstākajā pakāpē.
[User Picture]
From:[info]f
Date:2. Maijs 2012 - 07:44
(Link)
vai ne? man arī vairs roka neceļas nopirkt parasto apģērbu, ja nu vienīgi, nezinu, sev uz dzimšanas dienu vai uz kādu citu īpašu dienu, kad gribas sev kaut ko ūber izdarīt :)
[User Picture]
From:[info]daciiit
Date:2. Maijs 2012 - 13:31
(Link)
Feinas shuuziites, nu tev tak ir acs ;)
master of procrastination -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba