Novembris 20., 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
16:52

(8 piebilda | piebilst)

Comments:


[User Picture]
From:[info]samantta
Date:20. Novembris 2011 - 19:23
(Link)
oho! dikten tencinu, noteikti pamēģināšu :)
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:20. Novembris 2011 - 19:37
(Link)
Ja ir vēlme pēc kaut kā salda, vari paprovēt tādu brīnumu, nabagļaužu kūka.
Ņemam baltmaizes šķēli, to mazliet samērcējam pienā vai ūdenī. Uzmetam uz karstas pannas un, nemitīgi kratot (lai nepiedeg), apcepam zeltaini brūnu. Apsmērē ar upeņu vai apelsīnu zafti, der arī riekstu krēms un ēd ar pienu. Mmmm...
Ja ir vēlme pēc sāļām uzkodām, var uz lēnas uguns apcept zemesriekstus. Tieši uz lēnas uguns sanāks visgaršīgāk, tikai sāli gan pieber mazliet, ne daudz.
master of procrastination -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba