Novembris 20., 2011


[info]mamuts19:37
Ja ir vēlme pēc kaut kā salda, vari paprovēt tādu brīnumu, nabagļaužu kūka.
Ņemam baltmaizes šķēli, to mazliet samērcējam pienā vai ūdenī. Uzmetam uz karstas pannas un, nemitīgi kratot (lai nepiedeg), apcepam zeltaini brūnu. Apsmērē ar upeņu vai apelsīnu zafti, der arī riekstu krēms un ēd ar pienu. Mmmm...
Ja ir vēlme pēc sāļām uzkodām, var uz lēnas uguns apcept zemesriekstus. Tieši uz lēnas uguns sanāks visgaršīgāk, tikai sāli gan pieber mazliet, ne daudz.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
master of procrastination - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba