Novembris 20., 2011
| 16:52
|
Comments:
| From: | mamuts |
Date: | 20. Novembris 2011 - 19:16 |
---|
| | | (Link) |
|
Paprovē mamutbļinus izcept, lēti un sātīgi. Ņemam puskilo auzu pārslas, uzlejam ūdeni, lai mirkst. Sīki-sīki sakapā divus dūres lieluma sīpolus. Nolejam ūdeni no pārslām, liekam divas olas klāt, tējkaroti sāls un maltus mellos piparus. Ar miltiem pieregulējam masas biezumu. Cep uz pannas biezās pankūkas - kad tās ir aukstas, liekas, ka tur gaļa ir klāt. Labu apetīti!
oho! dikten tencinu, noteikti pamēģināšu :)
| From: | mamuts |
Date: | 20. Novembris 2011 - 19:37 |
---|
| | | (Link) |
|
Ja ir vēlme pēc kaut kā salda, vari paprovēt tādu brīnumu, nabagļaužu kūka. Ņemam baltmaizes šķēli, to mazliet samērcējam pienā vai ūdenī. Uzmetam uz karstas pannas un, nemitīgi kratot (lai nepiedeg), apcepam zeltaini brūnu. Apsmērē ar upeņu vai apelsīnu zafti, der arī riekstu krēms un ēd ar pienu. Mmmm... Ja ir vēlme pēc sāļām uzkodām, var uz lēnas uguns apcept zemesriekstus. Tieši uz lēnas uguns sanāks visgaršīgāk, tikai sāli gan pieber mazliet, ne daudz. |
|
|
|
Sviesta Ciba |