Marts 20., 2010


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:43 - spring is in the air

Shodien vienkaarshi satriecosha diena. Pirmaa no manaam 17 briivajaam dienaam, un es pilniigi nezinu ko iesaakt. Pats pirmais - nolakoju nagus :D Es izbaudiishu sho iespeeju divu nedeelju garumaa, jo savaa darbaa nedriikstu to dariit. Bet ne par nagiem ir staasts - staasts ir par to, ka aaraa ir tik silts, ka staigaaju apkaart t-kreklaa un pavisam plaanaa pavasara veejjakaa. How cool is that???!! Aaraa puush tikai viegls, silts veejinsh, kas ir pavisam neraksturiigi, dziivojot pashaa juuras krastaa, un ir bezmaz vai taa, ka man gandriiz vai patiik sheit dziivot (bet tikai shodien).

Atradu patieshaam labu raksturojumu Great Yarmouth:

Last year I visited a place called Great Yarmouth in East England. There is no other place like this. People never grow up in Great Yarmouth. Sea and carousels are the most important thing. Houses are very colorful. I still don’t understand where I was. All the shops only sell cheap stuff, mainly something entertaining, toys. This is because people don’t work there, they live on benefits (salaries are small actually).
It has been a seaside resort since 1760.
The town reminded me 1920-ties, time has a tendency to stop where it was it’s happiest. (For example-my work place is so 1980-ties).


tieshi shajaa vietaa dziivoju (skat. bildi zemaak).




(13 piebilda | piebilst)

Comments:


[User Picture]
From:[info]bikini_kill
Date:20. Marts 2010 - 13:47
(Link)
paga, tas tak samērā netālu no kembridžas, jap? (tava pilsēta izskatās pēc kūrortpilsētas, smuki)
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:20. Marts 2010 - 13:51
(Link)
nu cik katram ir netaalu, bet vienaa regjionaa ir - east anglia. smuki izskataas shajaas bildees, jo visi jau bildee yarmouth seaside, bet paareejos 80% council houses neviens nebildee :D un to, ka pilseetaa ir tikai viens shopping centrs - new look, topshop, river island, debenhams un viss :D
[User Picture]
From:[info]bikini_kill
Date:20. Marts 2010 - 14:05
(Link)
the same here: viens šopingcentrs, new look, river island, a-wear, vero moda, nu, un, protams, penneys aka primark :) un pats smieklīgākais, ka tiklīdz tev tie veikali ir pieejami, tu redzi, ka tur tomēr ir tādas pašas lupatas kā mājās :D
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:20. Marts 2010 - 14:13
(Link)
taa gan ir. es nezinu, manii jau viss iekshaa vaaraas no taadas dziives. teoreetiski es jau seezhu uz koferiem un domaaju uz kuru pasaules malu laisties taalaak. neticami, bet varbuut kriize buus izmainiijusi manu likteni un no vietseezha kljuushu par kosmopoliitu :)
[User Picture]
From:[info]bikini_kill
Date:20. Marts 2010 - 14:17
(Link)
whoa, domā ceļot? tas labi - pilnīgi atbalstu, tu vēl jauna :) es tagad it kā esmu uz vietas, ja neskaita praksi, kas noder, un vācu valodas eksāmenu, kas būs vasarā, bet rudenī šausmīgi gribas atsperties un lidot :)
zini, kur gribas? uz ņujorku! es tur pirms 6 gadiem jau biju, vajag atkal.
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:20. Marts 2010 - 14:20
(Link)
nerunaa! es paardotu savu dveeseli saatanam lai uz turieni tiktu!!!!
[User Picture]
From:[info]bikini_kill
Date:20. Marts 2010 - 18:09

serious offt

(Link)
man tev varētu būt (par to es uzzināšu nākamnedēļ) nopietns piedāvājums.
ko tu dari jūlija sākumā? kkur plāno doties?
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:20. Marts 2010 - 19:30
(Link)
vispariba neko neplanoju,jo mani reali nekur nekas nesaista. esmu atverta visam (gandriz). ta ka ja kas vari rakstit draugos vai feisbuka.
[User Picture]
From:[info]bikini_kill
Date:20. Marts 2010 - 21:19
(Link)
lieliski! kad es uzzināšu visu, nosūtīšu tev vēstuli. iespējams, tev patiks :) (vienīgi jācer, ka viss izdosies)
From:[info]alison
Date:20. Marts 2010 - 14:11
(Link)
awww. tādas atmiņas uzdzini. mēs reiz martā pirms gadiem diviem vai trīs izdomājām laisties uz lv no Londonas ar stopiem, bet pirms tam gribējām redzēt arī nedaudz Angliju.
un Great Yarmouth ļoti patika. kā reiz sēdējām pie mola/pier, mētājām akmentiņus, auksts un lietus, un vakars nāca, naktsmāju nebija un tad mūs viena nedaudz dīvaina, bet ļoti jauka sieviete Dawn uzrunāja un uzaicināja pie sevis mājā :)
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:20. Marts 2010 - 14:14
(Link)
nopietni? tik interesanti! ko veel redzeejaat bez jaarmutas? Un tieshaam visu celju izbraukaajaat ar stopiem? pastaasti vairaak :)
From:[info]alison
Date:20. Marts 2010 - 14:39
(Link)
nū, lai divreiz izkļūtu no Londonas(sākumā un uz FR dodoties) nācās sab transp izmantot un prāmi no Doveras uz Kalē. un Parīzē mēģinājām ar autobusu tikt ārā no tās arī(neizdevās, nācās stopēt pilsētas vidū:) ). bet tā visu pārējo ar stopiem.

pēc Great Yarmouth nākamajā naktī mūs iekš Cromer viens nostopēts fotogrāfs pie sevis uzņēma, pilsētiņu izrādīja, pirmoreiz bijām īstā angļu pabā, kur džeki pa teļuku lūrēja futbolu un pļumpēja alu :). Linkolnu apskatījām ar katedrāli un cietoksni un smuko vecpilsētu, aizstopējām uz augšu līdz York un Scarborough(mērķis bija Skotija), bet tad palika par aukstu(marts tomēr) laidām uz Franciju un Vāciju, kur mūs sagaidīja tam laikam neierasts sniegputenis :]]

vispār UK normāli stopējas, lai arī ne tik labi kā Eiropā; un Skotijā (tur arī ir 3 nedēļas mēģināts vienreiz maijā) stopējas labāk nekā Anglijā, bet stopēt var :]
[User Picture]
From:[info]colder_
Date:20. Marts 2010 - 15:23
(Link)
Man tāds gadalaiks ir kopš februāra vidus. :)


Tava pilsētele izskatā sļoti,ļoti tāda neskarti tīra.
master of procrastination - spring is in the air

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba