Sadzīves ainiņas un tamlīdzīgas garlaicības -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Februāris 10., 2018


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:47
Un tā nu es tāda pusslima esmu atvilkusies uz maratona pasākumu... Februāra vidus jau, treniņu plāns pilnīgi izgāzies. Nu reāli vēl vismaz nedēļu neļaus man veselība tāpat nekur skriet. Sāk jau bišķi drebēt ļipa, kā tai pusītei sagatavošos. Gribēju sākt tā at rezervīti... Bet... Acīmredzot sanāks kā vienmēr.

Bet vispār - Ronimoisa uzstāšanās šodienas prieciņš pagaidām. Pēc skata čalim (no manas vietas skatoties vismaz) kādi 25, pēc pases 34 esot. Bildes no tām kalnu ultrăm vnk konfektes. Skaisti.

(2 jau iepūta | iepūt)

Comments:


From:[info]polija
Date:11. Februāris 2018 - 08:04
(Link)
2mēn, lai sagatavotos pusītei, pilnīgi pietiek, ja iepriekš esi skrējusi ko vairāk par 10km.. Nav ko tur drebināties. Protams, labāk būtu gatavoties ātrāk, rezultāts būtu labāks, bet cik noprotu kenijiešus izpogāt nebija Tavos plānos, tā kā tur nav tādas globālas atšķirības, tieši kurā vietā būsi..
Turklāt agrāk trenēties - ātrāk pie mums ir ziema ar visiem no tās izrietošajiem vīrusiem, u.tml. Labāk stiprini rumpīti un tuvojoties pavasarim, kad mazināsies tie visi vīrusi, arī sagatavosies, nevis krīti stresā par to, ka sākotnējais, ideālais plāns neizdodas! Man jau šķiet, ka ar diviem maziem bērniem, vīrusu sezonā ideālie plāni vispār ir jāaizmirst, un uzreiz jāķeras pie plāna B vai C, vai D :)
[User Picture]
From:[info]salty
Date:11. Februāris 2018 - 09:55
(Link)
+++

> Go to Top
Sviesta Ciba