Sadzīves ainiņas un tamlīdzīgas garlaicības -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Aprīlis 24., 2015


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:56
Kamēr ciemojāmies ar citiem bēbīšiem, piefiksēju šodien pirmo reizi pāris tādus brīžus, kad E sēdēja sagrābusi abās rokās kādu mantu - tātad nebija atbalstījusies. Tas gan tik uz dažām sekundēm - tad jau atkal meklēja atbalsta punktu. Vēl pasākusi dot man mantas - nevis rokās, bet liek man mutē. Piemēram, kad turu opā, ja viņai ir knupis mutē, tad ņem ārā un liek man mutē. Savu miegazaķi arī bāž man sejā (atriebjas par visām tā reizēm, kad liku viņai to zaķi pie sejas, lai ātrāk aizmieg).

Tagad vakarā sadalījām godīgi saldējumu - man saldējums, Emmai saldējuma papīrītis :) Nu labi, pirmo reizi ļāvu arī lūpiņas pielikt pie saldējuma dažas reizes. Patika, būtu jau labprāt arī kumosu kādu nokodusi vai nozelējusi, bet tik laba es tomēr nebiju. Toties papīrītis bija labu labais. Visādi ņurcīja, burzīja un kožļāja. Un tad izdomāja, ka dos man "pagaršot". Bāž man papīru sejā un smejas :D Ja vēl pietēloju, ka nu tik ēdīšu arī to papīru, tad smejas kā kutināta. Es jau arī, protams, sajūsmā un tik turpinu tēlot papīra ēšanu, jo E smejas ārkārtīgi reti.

(2 jau iepūta | iepūt)

Comments:


[User Picture]
From:[info]daria
Date:25. Aprīlis 2015 - 05:45
(Link)
pastāsti - tas miega zaķis strādā?
[User Picture]
From:[info]salty
Date:25. Aprīlis 2015 - 21:30
(Link)
Kad viņa bija mazāka - strādāja labāk. Tagad gudrāka palikusi, met zaķi prom, ja lielais niķis uznācis. Nav jau, protams, nekāda panaceja, bet gribas domāt, ka strādā. Katrā ziņā ļoti mīļa viņai tā manta ir - ņurca, burza un bučo bez gala un malas. Tam zaķim vēl tādas foršas un "garšīgas" ausis :D

Nez, neesmu mēģinājusi likt gulēt bez tā zaķa.

> Go to Top
Sviesta Ciba