Sadzīves ainiņas un tamlīdzīgas garlaicības -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 15., 2015


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:42
Mēģinu pieradināt bērnu pa dienu iet gulēt bez pupa mutē. Ir reizes, kad izdodas labi, ir reizes, kad izdodas grūtāk, un ir reizes, kad neizdodas. Galvenais laikam jau pašai to apņēmību saglabāt, jo vieglāk jau ir to pupu mutē iestumt. Bet nu nav tas mūžīgs risinājums... Turklāt nav arī tā, ka 100% tas pups vienmēr līdzētu.

Vispār man liekas, ka no pusnakts ēšanas būs jāmēģina atradināties ar pašūpošanu uz rokām. Kaut kā sāk šķist, ka viņa nemostas tāpēc, ka gribētu ēst, bet kāda cita iemesla dēļ. Šonakt bez maz apvainojās, ka viņu barot mēģina. Nu kādas dažas minūtes periodiski uzēda/pabļāva, sapratu, ka ēšanā laikam tomēr nebūs problēma, pašūpoju uz rokām kādas minūtes un liku atpakaļ gultiņā. Knupis mutē + lācis pie deguna, un čučēja tālāk.

Moš jāpalasa beidzot kāda bērnu miega tēmas grāmata.



Pēdējās dienas to vien daru, kā mainu pamperus, jo tur lielāka vai mazāka šmuce sataisīta. Turklāt tā konsistence arī man diez ko nepatīk. No rīta saskaitīju 3 stundu laikā 5x nomainīju, turklāt vēl pa vidam viņa ar pliku dupsi paspēja izpildīties. Vai nu esmu bērnam vēderu sačakarējusi ar kaut ko, ko pati esmu ēdusi (nespēju īsti iedomāties, ko tādu esmu ēdusi), vai nu no tā, ka pāris reizes ķirbi palaizīja (bet tiešām - palaizīja, pat tējkaroti neapēda), vai nu zobu blakusefekts.

(2 jau iepūta | iepūt)

Comments:


[User Picture]
From:[info]noisiite
Date:15. Janvāris 2015 - 15:08
(Link)
Helmei pirms zobiem bija tieši tāpat, autiņu mainīju ntās reizes, bija līdz pat astoņām kakām dienā. Pēc tās lielās kakāšanas viņa sāka arī ēst ēdienu vairāk.
[User Picture]
From:[info]salty
Date:15. Janvāris 2015 - 16:29
(Link)
Aha, es tieši par jums atcerējos, tāpēc ar par to zobu nākšanu nodomāju. Vienīgi kaut kā ar visu to biežo šmuci tagad roka neceļas tā nopietnāk pieiet piebarojuma piedāvāšanai. Tā jau puncis trako.

> Go to Top
Sviesta Ciba