Sadzīves ainiņas un tamlīdzīgas garlaicības -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Novembris 12., 2014


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
18:27
Lauzos, lauzos un visādi no visiem galiem domāju un ņēmos, beigās "peer pressure" (t.i., māsa + kolēģe) ņēma virsroku un tomēr aizbraucu uz to māmiņu kino šodien. I' nekas, visi dzīvi. Bišķi jau paņerkstēja, jau pie kasēm tā kā uz raudāšanu taisījās, bet paņēmu rokās, samīļojāmies, un interese par to, "kur tā māte īsti mani ir atvedusi" tomēr ņēma virsroku. No ļoti ieinteresēti visapkārt lūkojās vēl pirms ieiešanas zālē. Filmas laikā arī skatījās apkārt, un, protams, uz ekrānu kā apburta, un sāka ņerkstēt tik tad, kad pozu vajadzēja pamainīt, vai kāds bēbis/tante ne tā pabrēca/paskatījās - tad vajadzēja atkal mīļoties. Aizmiga un pagulēja arī. Nu jācer, ka pa nakti normāli gulēs pēc visiem dienas iespaidiem.
Tags:

(4 jau iepūta | iepūt)

Comments:


From:[info]mes
Date:12. Novembris 2014 - 19:18
(Link)
Mēs pat pieskārienus mīlošos teglifonus bērnam nevaram rādīt, nemaz nerunājot par lielākiem ekrāniem - nakts garantēti negulēta, ik pa 20-30min ieraudas, saraudas. Pff
[User Picture]
From:[info]salty
Date:13. Novembris 2014 - 06:34
(Link)
Par šo es arī satraucos, bet gulēja diezgan labi. Pat mierīgāk gulēt aizgāja, nekā citus vakarus, un arī pēc naktsēšanas uzreiz čučēja tālāk. Laikam dikti nogurdinoši tādi piedzīvojumi. Vienreiz gan ieraudājās un pāris reizes nokunkstēja, bet tas varētu būt arī vēdera dēļ. Tagas sešos pamodās, pielika pampi un sāka starot kā saulstariņš :)
[User Picture]
From:[info]noisiite
Date:12. Novembris 2014 - 21:45
(Link)
Forši! :)
[User Picture]
From:[info]salty
Date:13. Novembris 2014 - 06:36
(Link)
Jā! Un baigais atvieglojums, jo biju reāli uzvilkusies.

> Go to Top
Sviesta Ciba