Sadzīves ainiņas un tamlīdzīgas garlaicības -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Oktobris 5., 2014


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:50
Emma ideāli aizmieg vakaros ap 21-21:30 pēc vannas un vakariņām, pa nakti vienreiz (retu reizi - 2x) uzēd un pati aizmieg, citreiz uzreiz, citreiz kādu brīdi vēl paknosās. Uz vienas rokas pirkstiem var saskaitīt, kad mums būtu bijis uz vakara iemigšanu vai pa nakti jāmierina un īpaši jāmidzina. Ap 7:00-8:00 viņa ceļas, paēd, un tad gan vairs gulēt negrib, pat vienkārši gultiņā dzīvoties negrib - jāiet uz dzīvojamo istabu. Man tas ir ok, pa nakti esmu gana labi izgulējusies parasti, pēc dabas arī pati mēdzu agri celties, tad nu nesūdzos par šādiem agriem rītiem.
Bet... Protams, ka ir BET...
Pa dienu ar gulēšanu pēdējā laikā mums galīgi neiet. Nu neguļ bērns ilgāk par 30 minūtēm. Retu reizi noguļ stundu... Un aizmidzināties pati arī vairs nemāk, līdz ar to sanāk lielas brēkšanas un ņemšanās ar midzināšanām, un ne tuvu nesanāk tās tipa 15 stundas, kas šī vecuma zīdaiņiem diennaktī jānoguļ. Es pamazām sirmoju... Rati neder, ergosomā dažas dienas iepriekš vispār pat bērnu ielikt nevarēja - brēca kā traka. Vakar kaut kā sanāca ar to somu, pat iemiga; šodien - ielikt izdevās, bet pēc minūtēm 10 apnika apkārt skatīties un sāka brēkt. Knupis arī ir izbrāķēts, kopš īkšķi atklāja... Ietīt pāris reizes ir mēģināts, arī ar mainīgiem rezultātiem, bet biežāk šķiet, ka nepatika...

Pa dienu viņa parasti guļ dzīvojamā istabā. Varbūt tiešām šajā vecumā jau tur ir pa daudz visādu stimulu un trokšņu... Varētu mēģināt arī pa dienu likt viņu gulēt guļamistabā, savā gultiņā, bet man bail, ka tādā veidā nenočakarēju arī smuko vakara/nakts aizmigšanu.

Ehh...

Gaidu maģiskos 3 kā mājienu ar burvju nūjiņu.
Tags:

(1 jau iepūta | iepūt)

Comments:


[User Picture]
From:[info]daria
Date:6. Oktobris 2014 - 00:26
(Link)
Turu īkšķus! :)
Mani abi ir atplīsuši uz pusdienlaiku, ja v šoke, ko lai tagad visu izdara?

> Go to Top
Sviesta Ciba