December 2019

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Powered by Sviesta Ciba

un tikmēr. šodien esot starptautiskā pankūku diena. pankūku diena. starptautiska.

Comments

šis jāielāgo. dienas gaitā jāpievēršas dienišķajam pienākumam.
dienišķais pienākums ir sevi pabarot un godinot starptautisko dienu, tu grasies baroties ar panckūkām?
tā kā esmu nolēmis šodien izdarīt Vēl Kaut Ko, tad mans grafiks ir "ārkārtīgi saspringts", un nezinu, vai man iznāks laika Vēl Arī Izcept Pankūkas, bet man ir kaut kādi rupjie rudzu milti, kurus varētu notestēt uz pankūkismu.
ļoti labi, tad tieši par spīti, cep tās pankūkas rīt. kas zi varbūt rīt būs starptautiskā zupas diena, a tu figuški, cepsi pankūkas. viva la revpannalūcija.
bet rīt taču NEDRĪKST!!!!
ja jau ir sieviešu diena, starptautiska, kāpēc lai nebūtu pankūku diena.
mjā, sieviete vai pankūka, nekādas atšķirības!.. nu nē, lūdzu, lūdzu, ir veco ļaužu diena un ir ēdienu fotogrāfēšanas diena un visas tik starptautiskas, ka bail. tāda sajūta, ka šīs dienas ražo vikipēdija sadarbība ar tēvēšņetu un visa viņu nozīme ir aizpildīt titullapas ar pēc iespējas debīliem virsrakstiem.
vēl sliktāk - plāns pamazām ieviest un pieradināt pie visādām dienām, lai iedresētu, ko kurā pirkt un darīt = kontrolēt mūsu ikdienu un vadīt mūs! pretojies!!
:)
lūk. arī izlasot tā paša tēvēšņeta raktu par cik tur tiem faktiem - nekā izglītojoša, tikai tādi erudīcijas spēles, rekordu grāmatas izplēsumi, jo dzīve ir tik vienkārša.
Lietuvā tie tādi tradicionālie svētki.
tātad tie ir lietuvas svētki, ļoti labi, viņiem. eju varīt zirņus.
kā iet tavam kaķītim?