December 2019

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Powered by Sviesta Ciba

kaimiņu mantība

daba mani nelolo. kājas un sveši sargi.
es taču lietussargus neizmantosju - princips un slinkas rokas.
zazodīts.

Comments

man šķiet, ka meitenēm bez kosmētikas un īsu sasuku vispār par tādām lietām nav jāsatraucas. Jums jau lietus neko daudz nenodara
nēnu narmaļņa, kamcumain - nenodar - slapjums un aukstums - domā es esmu galīgs mazo mazo zvērs - no!
un pat tādām[neko nenodara(it kā es jau pēc definīcijas būtu samaitājusies plūme)] meitenītēm reizumis ir jāizskatās kauč cik pēc zolīda ļautiņa.. pf. un pašsajūta - baznīcas žurka..
ja? man atkal briesmīgi patīk salīt, vienīgais, kas parasti traucē to darīt, ir tie mani cacas prikidi. Lai gan dažreiz nenoturos un naktīs dodos paskraidīt pa peļķēm un tā. Vai pašūpoties. Vī!
nu jā - ja tu cilvēks [ar pudeli rokā jo īpaši] bumbulē savā nodabā, tad jau silts vasaras lietutiņš ir tusofka godam. ābet, ja tev ir kā zolīdai dāmai jāiet karot par vietu zem mākoņos slēptās saules, tad pēc slapjas pluskas izskatīties nav ne patīkami, ne izdevīgi.
Tev pie prezidenta, vai?
bet salijuši cilvēki izskatās tik romantiski bezpalīdzīgi, mani tas vienmēr aizkustina. Varbūt nedaudz pažēlojams izskats palīdzēs cīņā par vietu zem tās hujņas na ņebesah? :)
bet, ja kā zolīdai dāmai, tad no lietussarga neaizbēgsi.
es slapja izskatos slapja un viss, romantikas tur nav.. pie prezidenta varētu arī iet slapja, lai redz cik nožēlojama ir virņa tauta, ka pat zoņķiku lietot nav iemācījusies. abet, abet, man pašai lietussarga nav - jāskatās, ko draugi aizmirsuši un viņi aizmirsuši tikai tādus siltumnīcu izmēru milzeņus, ka man vajadzēs o hujņu ar abām rokām turēt.. nē.
bet ar linkolnu es būšu kā no dubļu vannas izlīdusi nekaimīga nelaimīga. zazodīs!
Var ieejot telpās uzmest salfetīti uz sejas (iz paša šārīta pieredzes)
un nenoņemt un ieskriet sienā
Jā, skrienošu sēņu pilsēta.
agresīvas un piktas vēl daudzas no tām, ar šķautnēm acis ārā dur..