December 2019

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Powered by Sviesta Ciba

fašistiskij špion

pieturā stāv divas tantes, viena bažīgi groza un ķimerē narcišu pušķi, otrai uz mata tāds pats rokās.
un tikai tagad, skatoties uz viņām, es apķēru nah šorīt pieturā tāda spietošana.
re, kamēr rakstu vēl divas tantes klāt - vieni tulpes sārtas, otrai šķiet oranžas neļķes, o vēl viena, zilā mantelī - visadvansētākā - dziļā papītra turzā spīd, šķiet, kas sarkanīgi tulpīgs.
bet tās pendžas ir amizantas - ar tādu misiju stājā, bet tomēr gurdi skatās tālē un žāvājas.

Comments

ko mēs par tām pendžām zinam. varbūt viņa (nu jau vairs ne manā, bet) tavā vecumā rāpoja pa frontes līniju zem lodēm un riskējot ar dzīvību vilka ievainotos no purva. a varbūt viņai friči māmiņu nošāva, tētiņu notrieca, brālītim uzmeta bumbu, bet māsiņu ielika gāzes kamerā.
jā, fakts, to mēs nezinām un es jau te neko tādu nedomāju, nepiesineu, nepārmetu - te vairāk par to kā tas izskatās, nu kā viņas pa to pieturu grozās, tik pat labi tie varētu būt hokeja fani vai praidā braucēji. sadzīviska aina kā tāda.
es pagājušogad dabūju no rīta braukt autobusā uz mājām ar potenciālajiem apmeklētājiem. Zinot, kur es dzīvoju, vari iedomāties, cik daudz viņu bija :)
ou jā, es arī te vēroju un baidos pat iedomāt, kas ap tavu māju spieto. bet faktiski jau joks tajā, ka nebiju iedomājusies, cik daudz viņi jau no vienas pieturas startē..
katram savs mērodziņš - penši spieto tramvajpieturās, jaunieši spieto lidostās!
njā.