08 July 2013 @ 12:51 am
services rendered  
izķemmēju brālim matus, ko viņš nebija spējis izdarīt jau vairākus mēnešus, jo aizmugurē bija izveidojušies divi dredi - kā šodien izrādījās, tur vienkārši bija ieķepusi košļene. tas man atgādināja vidusskolas pašu sākumu, neilgi pirms pārvācos prom no ģimenes ligzdiņas, kad es pie datora rakstīju kaut kādu angļu valodas mājasdarbu, un viņš man tikmēr ķemmēja matus. tā bija viena no pirmajām reizēm, kad es sāku pamanīt, ka viņš ir tiktāl izaudzis, ka mums pat parādās tēmas, par kurām normāli parunāt. un kopš tā laika ir kļuvis arvien labāk. roku uz sirds liekot, varu teikt, ka principā es esmu sajūsmā par savu brāli, viņš ir patiešām lielisks. bet, jāatzīst - šī iemesla dēļ man ir arī mazliet grūti saprast sliktas/atsvešinātas brāļu/māsu (latviešu valodā vajag vienreiz ieviest vārdu, kas ir precīzs ekvivalents angļu "sibling"!) attiecības, liekas, ka tā ir izniekota lieliska iespēja. bet gan jau, ka var taču gadīties, ka vienkārši visi vienas ģimenes bērni nav forši, vai arī - ir forši, bet nav savstarpēji savietojami. vienkārši nesaskan. un man kārtējo reizi ir paveicies, mums saskan, aww yeah.
Tags:
 
 
( Post a new comment )
seksī boi ex Beivids Dekhems[info]likewise on July 8th, 2013 - 07:00 pm
+1
bet
mums ar Edu arī viss ideāli saskanēja līdz pat pagājušai nedēļai, kad, pēc gada dzīvošanas kopā, mēs viens otram pamatīgi piegriezāmies ))
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on July 8th, 2013 - 07:11 pm
tāpēc arī neplānoju ar brāli dzīvot kopā :D

bet nu, tādas piegriešanās situācijas jau tomēr, šķiet, parasti nav tādas fundamentālas attiecību statusa pārmaiņas, drīzāk kā nepieciešamība no otra atpūsties, ne? tb, padzīvojot kādu laiku šķirti, atkal būtu labi?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
seksī boi ex Beivids Dekhems[info]likewise on July 9th, 2013 - 12:26 am
gan jau ka ))
(Reply) (Parent) (Link)