27 November 2012 @ 06:59 pm
nepatīkami pārsteigumi  
lidlā pērkot svaigu gurķi, izrādās, esmu nopirkusi skābu. ):
vispār, tas veikals taču ir arī tik neērts, nav vietas, kur normāli salikt preces somā, un viņi arī neļauj to mierīgi izdarīt, grūž uzreiz nākamā pircēja lietas. un pārdevēji runā zem deguna, it kā izliekas, ka mēģina uzturēt sarunu, bet kā tad lai tas sanāk, ja es īsti nedzirdu, ko man tur uzņurd ar nedzīvu seju?
štrunts par tuvumu, neiešu uz turieni vairs, iešu uz morrisons. morrisons ūdens arī par 5 kapeikām lētāks. labi, pēc garšīgajiem zaļajiem āboliem iešu uz lidlu. un varbūt pēc kādas pekanriekstu bulciņas, ko aiznest ritai, ciemos ejot. bet tas arī viss.

smieklīgi, bet pirmais impulss pēc šāda ņurduļieraksta rakstīšanas man ir vēlme parādīt mēli lidlam, it kā tas veikals būtu persōna un man būtu seši gadi.

poke poke
 
 
( Post a new comment )
seksī boi ex Beivids Dekhems: sexy_boy[info]likewise on November 27th, 2012 - 08:27 pm
jā, lidls ir the worst ever. Mēs ar brāli vispirms demonstratīvi visu saliekam somās un tikai tad maksājam vai ņemam ratiņus.
man ar lidlu ir tādas mazāk love (jo lēti un garšīgi) vairāk hate attiecības, vienreiz gan aizgāju ar pilnu maisiņu sīknaudas un kasieris minūtes trīs skaitīja, kamēr saskaitīja tās 10 mārciņas :) nākamajā reizē viņs mani novirzīja pie cita kasiera :D
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on November 27th, 2012 - 08:49 pm
man kauns likt somā un nemaksāt, viņi tur tā nīgri skatās ><

laba atriebība veikalam ar to sīknaudu :D

anyhow, lidls tagad var iet ieskrieties, esmu pieņēmusi lēmumu. morrisons arī ilgāk strādā, ar visu to, ka ir tālāk, sanāk, ka var vēlāk iet uz veikalu.
(Reply) (Parent) (Link)