13 November 2012 @ 03:35 am
 
kas man reāli riebjas - pēdējā laikā regulāri mūsu dzīvokļa tualetē ir apčurāta poda mala. es nesaprotu, nafig cilvēki aiz sevis nesakopj. nu, labi, varbūt kādai jocīga fiziolōģija un vislaik gadās, ok. bet nav jau tā, ka mums būtu baigais tualetes papīra trūkums, cik grūti paņemt un saslaucīt aiz sevis? es varētu vēl puslīdz saprast to lōģiku (lai gan nepiekristu, protams), ja būtu publiskā tualete - atnāks apkopēja, satīrīs, bet nu šeit taču pati dzīvo, pašai būs tur atkal jāiet, ja nu neviens cits pirms tevis nebūs gājis, baigi patiks pašai uz savu čuru uz poda malas skatīties? ugh.

pavisam nesaistīti un uz pozitīvākas nots -
vēl viena lieta, ko esmu secinājusi, regulāri apmeklējot baseinu - i'm slightly fascinated by women putting on make up. dažreiz es speciāli ilgāk žāvēju matus, tikai lai varētu lūrēt spogulī, kā kāda meitene, kura, manuprāt, tāpat izskatās lieliski, tērē laiku, lai darītu to un šo un vēl visu ko, no kā es neko nesaprotu. tas ir interesanti.
 
 
( Post a new comment )
pelnufeja[info]pelnufeja on November 13th, 2012 - 10:36 pm
Es daudz domāju tieši par to laika tērēšanu, nu, ķipa es varu saprast uzkrāsošanos šad tad, kad ienāk prātā, bet to noņemšanos katru dienu toč nē, jo, manuprāt, cilvēki vai nu ir skaisti vai nav tāpat Bet gan jau, ka es skaitos monstrs ar neizraustītām uzacīm un ataugušām matu saknēm. :D
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on November 13th, 2012 - 10:48 pm
haha, nu gan monstrs. scary evil eyebrows, rawr! :D

starp citu, kā Tev ar darbu nākamajā nedēļā? es vnk domāju, tā kā būšu LV, tad labprāt satiktu visus, ko vien varu satikt
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on November 13th, 2012 - 10:53 pm
Es vēl nezinu. Kurās dienās Tu būsi?
Bet es ļoti gribētu Tevi satikt, tā kā, ja vien būs iespējams, tad kas jāizdomā.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on November 13th, 2012 - 11:09 pm
es ielidoju pirmdien vakarā, tad otrdien, trešdien esmu visu dienu, biju domājusi, otrdien vakarā varētu aicināt ciemos visus, kas vēlas nākt. un tas arī viss, ceturtdien jau no paša rīta lidoju prom, jo jāpaspēj uz lekciju pusdienlaikā, hah.
(Reply) (Parent) (Link)