02 November 2012 @ 05:41 pm
slumdog millionaire  
tikko noskatījos slumdog millionaire, un jūtos mazliet šokēta. no dažādu cilvēku teiktā un savulaik izlasītas anotācijas man bija radies priekšstats, ka tā būs tāda family-friendly feel-good filma, bet viņa taču ir šausmīga! labi, nu, laimīgās beigas un tā, bet tas taču ir vājprāts, visas tās briesmas, kas tur notiek. labi, ka man nav bērnu, jo, nu, es principā visu laiku līdz šim domāju, ka tā ir tāda filma, ko forši skatīties kopā ar maziem bērniem un priecāties, kā dzīvē notiek laimīgas sagadīšanās, bet es arī ar visu to, ka neesmu bērns, brīžiem šausminājos un jutos kā raudāt, haha.
man gan filma patika labāk, nekā tad, ja tā būtu tāda, kā biju iedomājusies, tā ka labi vien ir.
 
 
( Post a new comment )
briinumcepuminjsh[info]french_mime on November 2nd, 2012 - 05:55 pm
lūdzu nekādā gadījumā neskaties el topo. tā it kā ir ģeniāla filma par piedošanu, kas izraisa milzīgu katarsi, bet caur being utterly disturbed. es sāku skatīties un nevareju noskatīties vairak par 20 minūtem un jau tad pēc tam pavadīju kādu laiku raudot par cilvēkiem un pasauli.
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on November 2nd, 2012 - 06:15 pm
haha, nevajadzēja teikt, tagad es to noteikti kaut kas noskatīšos :P
besides, i don't mind being utterly disturbed, as long as it stops. raudāt par cilvēkiem un pasauli pēc filmas ir vieglāk, nekā vienkārši raudāt par cilvēkiem un pasauli, jo tad vismaz es zinu, kas tās bēdas ir izraisījis, var visu novelt uz filmu un nedomāt par citiem iemesliem kāpēc raudāt.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on November 2nd, 2012 - 06:32 pm
vispār, labāk noskaties aguirre, the wrath of god. tā nav tik ļoti disturbing, ir tikai bišķiņ, bet ir arī ļoti ļoti skaista savā ziņā, un nedaudz smieklīga. par to, kā el dorado meklētaju spāņu ekspedīcijas grupas vadonis pamazām nojūdzas.
(Reply) (Parent) (Link)