29 April 2012 @ 02:50 pm
it sneaks up on you in the night  
otrdien sunim operācija.
braucām mājās no mbh, es biju tā mazliet upset, un tad tētis man stāstīja par to, kā tur pa ceļam ir māja, kurā savulaik darbojās lapinskis, un kā tētis arī tur gāja, un kā viņi ar savu darbabiedru reizē nāca, katrs nopirka vienu ierakstu, un pēc tam mainījās un pārrakstīja.
tētis vispār pēdējā laikā ir sācis biežāk stāstīt par kaut kādām savām jaunības lietām - kopš es viņu biogrāfiskajās metōdēs nointervēju par darba dzīvi, un vēl vairāk kopš bijām lakauskos un savācām visādas viņa bērnības&jaunības burtnīcas, klades un fotō, un es par to viskautko pajautāju. tagad viņš vienkārši dažbrīd stāsta, un tas mani iepriecina.

dzeru kakaō ar kazas pienu un kanēli, nevaru īsti saprast, kā jūtos
 
 
( Post a new comment )
rrr: tēju // skats no augšas // sarkanmate[info]rr_rrr_r on April 29th, 2012 - 03:18 pm
ohh, kas kait sunim? *worries*
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on April 29th, 2012 - 03:21 pm
nothing much. vnk jāizgriež audzēji, tas uz ķepas un varbūt arī tas uz muguras, lai gan teorētiski to varbūt var neaiztikt, jo tas neaug lielāks. bet to uz ķepas viņa šonakt uzplēsa, apasiņoja matraci and such. it kā gan nekādu baigo diskomfortu neizrāda šobrīd, bet nu, es jau katru vakaru, kad nāku mājās, domāju, vai viņa gadījumā nebūs nomirusi, jo ir tik veca, tā ka šis nebija tāds priecīgs rīta pārsteigums.
(Reply) (Parent) (Link)