22 April 2012 @ 04:15 pm
patiesība  
tikko sameloju tētim, ka esmu jau aizsūtījusi visu melnrakstu ):

jo jau vakar viņš tā aizdomīgi man prasīja visādas detaļas par dedlainiem etc, ko man negribējās atklāt, tāpēc es ļāvu viņam pašam izdomāt, kad tas viss ir, neko ne tieši apstiprinot, ne noliedzot, un teicu, ka man vajadzēs vēl kādas trīs, četras stundas līdz tādam puslīdz pabeigumam, kas, protams, izrādījās pavisam citādi

nu, ko, tagad patiesībā tad jācer, ka mamma negribēs šodien nekādu ģimenisku izgājienu, lai es varu tagad mierīgi pabeigt lasīt harta un negrī "impēriju" un kārtīgi sasaistīt to ar fukõ un pārējiem draugiem

bet, ja gribēs, man nebūs attaisnojuma neiet, un tad...ai, vai nav vienalga.
 
 
( Post a new comment )
pelnufeja[info]pelnufeja on April 22nd, 2012 - 04:30 pm
Es tiešām ļoti turēšu īkšķi par Tevi, lai visus paveicamos darbus veiksmīgi izdodas padarīt. :*
(Reply) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on April 22nd, 2012 - 04:38 pm
starp citu, cik tieši grūti bija darīt IELTS runājamo daļu?
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on April 22nd, 2012 - 04:40 pm
basically, easy as breathing. kad jau nav jāuztraucas par saturu, ko saki, jo to nevērtē, tad tas ir apmēram tāpat kā jebkurā latviešvalodas eksāmenā runāšanas daļa. reāli viss ļoti saprotams, kas jādara. why ask?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on April 22nd, 2012 - 05:31 pm
man moška vajadzēs, lai stātos TE http://www.mrc-cbu.cam.ac.uk/ pie šitā cutiepie http://www.mrc-cbu.cam.ac.uk/people/tristan.bekinschtein/ darināt PhD. ne gan tuvā nākotnē.

tur ir kaut kā strukturēti, tā kā intervija?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on April 22nd, 2012 - 05:39 pm
naaah. strukturēti, bet galīgi ne kā intervija. apmēram šitā , man gan bija citādāki jautājumi, protams. tur basically 3 daļas - 1. vnk kkādi introductory jautājumi un everyday topics, tad 2. daļa, kur jāstāsta kkādas pāris minūtes par tēmu, ko iedod, un tad 3.daļa, kur ir abstraktāki jautājumi kaut kā sasaistīti ar to, par ko runāji 2.daļā. un šitā čiksa videō dabūja 7, un viņa lieto nepareizas gramatiskās formas un vietām nesaprot jautājumus pareizi. you shouldn't worry about it at all, i mean, es tak nedzīvoju iekš english-speaking environment kā Tu, un pat bez nekādas gatavošanās i got an 8.5 so you'll probably pass with flying colours anytime you do it, if you do it.
(Reply) (Parent) (Link)