31 January 2012 @ 01:34 am
rezultāti  
Atkal aizmigu brāļa gultā, lai gan biju domājusi tikai paņemt no vecāku mājām savus jaunos ziemas zābakus. Tos nopirkt bija pārsteidzoši vienkārši, es atmetu gandrīz jebkādas prasības par estētisko elementu, vienīgais, no kā neatteicos, bija prasība, lai būtu īsi, jo garie "ziemas" zābaki dzeltenu kerzu formā man jau ir, un lai iekšā būtu pūkaini, lai varu spītīgi turpināt nevilkt zeķes. Nu, un tagad man ir melni (! neatceros pēdējo reizi vispār, kad man ir bijuši melni zābaki) zābaki ar kaut kādu tur goriōtex (yeah, pirmā asociācija ar balzaka goriō tēvu) vai kā nu to sauc, kādēļ tie nesaslaps, kas purnos izskatā atgādina galošas, un man tas patīk. Un, protams, vēl kaut kāda tonna apavu kopšanas līdzekļu tieši šito zābaku materiālam, un man kauns, ka es tos noteikti nelietošu tik regulāri, kā vajadzētu, jo man vispār riebjas visa šī ņemšanās ap lietām, man nepatīk gludināt drēbes un smērēt apavus ar visādiem krēmiem, es labāk izķemmēju kaķi. Vienīgais, ko es esmu ar mieru labprātīgi darīt, ir vienu reizi gadā rudens zābakus appūst ar kaut kādu tur mikro, err, molekulu albatrosu aerosolu, kas tos padara (teorētiski) nesaslapināmus un nesašmulējamus, lai gan man liekas, ka tas nemaz tik labi tā nestrādā.
 
 
( Post a new comment )
x[info]walkire on January 31st, 2012 - 06:55 pm
gore tex ir izcila manta. lietoju jau 3 gadus un lietošu visu mūžu :D
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on February 1st, 2012 - 12:38 am
pārdevēja gan spītīgi runāja par "goriō tex", bet jā, gore tex makes sense, iečekoju, tas arī uz zābaku birkas rakstīts :D
bet tas ir lieliski, ka netīšām ir izdevies iegūt izcilu mantu, vismaz nebūs pāris gadus jādomā par jauniem ziemas apaviem. cik bieži viņiem jāziež tas, err, ādu barojošais sūds, nezini?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
x[info]walkire on February 1st, 2012 - 03:39 pm
es savus zābaciņus "baroju" katru reizi, pirms eju arā lietainā/peļķainā laikā.

btw, esmu šajos zābakos staigājusi pa jūru - un neviena ūdens molekula iekšā netika.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on February 1st, 2012 - 03:44 pm
O.o pa jūru? Wow. Mūsdienīgie pseidogumijnieki, wow. Stilīgi. Un paldies par info, tad centīšos saņemties par savējiem arī ar tādu lielu biežumu rupēties, uff.
(Reply) (Parent) (Link)