16 January 2012 @ 12:00 pm
tē es hā et ceterā  
vispār tagad taču jau kādu laiku ir janvāris, nedrīkst aizmirst aiziet uz pavliņas izrakstītajiem kārtējiem laboratōriskajiem izmeklējumiem manas dinamiskās novērošanas ietvaros.

haha, cik tas izklausās svarīgi, nopietni un visādi citādi.
bet vispār jau gribas man zināt, kādi tie cipari būs. vai kaut kas vispār mainās.
 
 
( Post a new comment )
[info]komeeta_naak on January 16th, 2012 - 01:53 pm
uz ko Tevi novēro?
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on January 16th, 2012 - 03:42 pm
Da to pašu, ko iepriekš, manu [subklīnisko] hipotireozi. Pagājušajā piegājienā beidzām ar to, ka pagaidām nekādus meds varu nedzert, ja esmu gana dzīvelīga, tikai jārij garneles, jodsāls un mellenes (lol). Bet vispār jau prikolīgi būtu, ja šito salabotu un es varētu negulēt tik daudz un būt baigi koncentrēta uz visu, bet nu, tas jau drošvien no slinkuma, ne vaigogdziedzera, haha, galu galā, esmu jau iemācījusies, ka par visu vajag vainot racionālo sevi, nevis fizioloģiskus gļukus.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]komeeta_naak on January 16th, 2012 - 03:48 pm
nu, vairogdziedzeris var baigi kontributēt slinkumam, depresijai un kam tik vēl ne. tā ka ja ir aizdomas par hipotireozi, that might explain loads and it's not your fault. sevi jāmīl :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on January 16th, 2012 - 03:56 pm
Nē nu tas, ka man viņa ir, tas ir jau visur kur ierakstīts un pierakstīts, tikai supposedly pēc pēdējākajiem cipariem ir tā, ka tas mani īpaši neapdraud, jo nav draaaaausmīgi ļoti paaugstināts tas tsh (thus,sanāk, ka nav ekstrēmi bremzēts pats vdz) un tā kā man reāli besī ar ārstiem runāt, tad jebkas, kas mani ātrāk dabū no tā kabineta ārā ir welcome :D lai gan dažreiz jau liekas, ka varbūt jāprasa viņai, ko vēl es tādu varu konsumēt, lai varētu justies normāli produktīva
(Reply) (Parent) (Link)