30 December 2011 @ 06:54 am
tāds sīkums  
man nereāli besī, kad modificēto cieti, ko liek pārtikā, by default jauc ar cieti, kas iegūta no ģenētiski modificētiem augiem un tad aiz to mēģina apgalvot, ka, redz, te visādos nemarķētos produktos, izrādās, ir kaut kas ģenētiski modificēts un AĀAAAAAĀĀĀĀOMGMŪSKRĀPJJUNMELO!!!!!1111oneone

learn your chemistry, bitches.
ne katra modifikācija ir ģenētiska modifikācija, nu.
es jau apzinos, ka šitais ir riebīgā snobiskā kaut kādu puslīdz normālu izglītību ieguvušā cilvēka rage, bet man tik un tā gribas skaļi kliegt, kad es dzirdu šitādas muļķības, tāpat kā, ka amerikā cilvēki, ēdot ģenētiski modificētus kartupeļus, esot sākuši dzemdēt bērnus ar kartupeļu dns. yeah, sure.
 
 
( Post a new comment )
cukursēne[info]saccharomyces on December 30th, 2011 - 01:53 pm
(līdz 0,9%, un ne tikai LV, bet visur eirōpā vismaz - un tas tāpēc, ka pārvadāšanas&apstrādes mašīnas nav nošķirtas ģmo un nemodificētai produkcijai, tāpēc, piemēram, transporta vai malšanas procesā var rasties neliels piejaukums arī kaut kādai it kā tīri konvencionālai produkcijai, ko reāli nekādi nevar izkontrolēt.)
(Reply) (Parent) (Link)