03 February 2023 @ 12:55 pm
panna  
man ļoti gribas ieguldīt tādā nepiedegošajā pannā, kas gada, pusotra laikā nepārvēršas piedegošajā pannā, pat rūpīgi lietojot tikai koka un plastmasas rīkus maisīšanai utml. vai tas vispār ir iespējams? vai jums ir kādi ieteikumi?
 
 
( Post a new comment )
covid_19[info]covid_19 on February 3rd, 2023 - 01:49 pm
jā smagums - gan mīnuss gan pluss, jo liela siltumietilpība un viena paipalu ola neatdzesēs visu cepienu. darbojas gan uz indukcijas gan gāzes.

skābums var noēst to melno aizsargkārtu, kas uz pannas un tad šamā var sākt rūsēt, no viena tomāta pie omletes gan nekas slikts nenotiks, tas gan
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on February 3rd, 2023 - 02:07 pm
paldies, skaidrs un noderīgi! olu cepšana gan nebūs aktuāli :D
(Reply) (Parent) (Link)