03 February 2023 @ 12:55 pm
panna  
man ļoti gribas ieguldīt tādā nepiedegošajā pannā, kas gada, pusotra laikā nepārvēršas piedegošajā pannā, pat rūpīgi lietojot tikai koka un plastmasas rīkus maisīšanai utml. vai tas vispār ir iespējams? vai jums ir kādi ieteikumi?
 
 
( Post a new comment )
aai[info]aai on February 3rd, 2023 - 01:18 pm
Man bija/ir līdzīga sāpe un jautājums. Te nesen kkādās IG reklāmās pamanīju HexClad pannas, ko te pat visādi šefpavāri reklamē kā "the next big thing"

https://hexcladcookware.eu/

Tāda 24cm panna bez atlaidēm laikam bija kkas 150 ēras. Uz ZSv bija atlaides, bet nesaņēmos - YT, laikam, paskatījos kkādu review, kur tik labi tomēr neatsaucās par to non-stick effect.

Mini koka/plastmasas rīkus, bet man ir aizdomas, ka pat viena nejauša un nevainīga asa dzelzs izmantošana var aizsākt visu "sačakarēšanas" procesu. Es šitā ar mammu laukos mokos un lūdzos, lai tikai ar koku/plastmasu tur kko dara, bet esmu jau nomainījis 2 pannas.
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on February 3rd, 2023 - 01:31 pm
es NEKAD neizmantoju uz pannas pilnīgi nekādus metāla rīkus, man jau no bērnības un pirmās teflona pannas šis ir riktīgi iedzīts. bet tad pie esošās pannas problēmām vainošu bijušo draudzeni, kas varētu slepeni to būt darījusi :D

katrā ziņā - paldies, izpētīšu HexClad, izklausās sālīti, bet, ja tas tiešām ilgtermiņā darbojas, varbūt tiešām ir tā vērts, jo tāpat jau tās pannas ir daždesmit EUR
(Reply) (Parent) (Link)