28 June 2017 @ 12:16 pm
we are all just human beings  
biju sajūsmā, atrodot šo video, jo tas apstiprina manu pārliecību, ka sarunāties ir vērts. ja jau pat Westboro baznīcas dibinātāja mazmeita var atkāpties no radikālajiem, neiecietīgajiem uzskatiem, tad ar laiku un cilvēku apņēmību noteikti ir iespējams samazināt seksisma, LGBTQ+ diskriminācijas, dažādu etnisko un reliģisko grupu konfliktu izplatību.

šis!
 
 
( Post a new comment )
iokaste[info]iokaste on June 28th, 2017 - 01:09 pm
Parasti jau nekāda konflikta nav, kamēr viena grupa nesāk lauzties otra teritorijā.
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on June 28th, 2017 - 01:13 pm
vai vari paskaidrot, ko domā ar laušanos otra teritorijā? man šķiet, ka publiskajā telpā ir vienlīdz lielas tiesības atrasties pilnīgi visiem, līdz ar to, tā ir visiem kopīga teritorija, un cilvēki ar dažādām pārliecībām tur neizbēgami saskaras. skaidrs, ka ne vienmēr rodas nopietni konflikti, bet tieši sīkas nesaskaņas, situāciju interpretācijas, manuprāt, ir lieliska iespēja veidot viedokļu apmaiņu un bagātināties abām (visām) pusēm.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on June 28th, 2017 - 01:44 pm
(skaidrs gan, ka piketi privātos pasākumos (bērēs) noteikti ir laušanās citu teritorijā, laikam jāprecizē, ka mans sākotnējais komentārs pirms video bija domāts vairāk par tādu ikdienas pasauli, ne tikai video piemēru)
(Reply) (Parent) (Link)
iokaste[info]iokaste on June 28th, 2017 - 03:03 pm
Nu piemēram krievi. Kurus viņi uztrauktu, ja viņi nelīstu bagātināties pie kaimiņiem. Vai pediņi, ja viņi nevienam neuzbāžas, tad taču nekādi konflikti nav. Tas nav saistīts ar video - tas vispār.
(Reply) (Parent) (Link)