26 March 2017 @ 10:17 pm
selerija  
kopš kāda laika esmu kļuvusi sajūsmā par selerijas sakni, tas ir izcils paēdiens! ļoti lēti (tāda milzīga bumba bēbja galvas izmērā maksā mazāk par eiro) un supergaršīgi - esmu taisījusi krāsnī kā "cepeti" ar garšaugiem, esmu likusi zupā, esmu apcepusi uz pannas gabaliņos ar sāli, pēdējais variants man patīk laikam vislabāk. ņamņamņamm.
 
 
( Post a new comment )
rūsganais sprakšķis[info]mufs on March 27th, 2017 - 01:24 pm
vēl var iemarinēt (apvāra, sagriež ripās kā ananāsus un marināde tāda ar eļļu klāt)
un vēl ļoti garšīgi ir svaiga sarīvēta uz vissmalkākās rīves + valrieksti + saldais krējums (bet domāju,ka ar kokosriekstu krēmu arī gardi būs)

(Reply) (Link)