22 July 2016 @ 01:36 am
"just listen to your body"  
brīžiem šķiet, es esmu tāds kā zīdainis

nemāku sevi nepārgurdināt, nepārsātināt, viss ir tik saistošs un (metaforiski) spožs, kā gan lai pārstāj tam pievērsties - līdz, bladāc, atkal jau tik ļoti grūti iemigt, bet tik ļoti nogurums, ka gribas vienkārši raudāt

šovakar arī. es jau sen eju gulēt, bet atkal nesanāk un ir tik grūti. nepalīdz arī tie stulbie tūliņ-tūliņ-iemigšu-oh-fuck-what-is-this-i-am-seeing izbīļi.

(domāju, šim visam varētu būt arī saistība ar to, cik efektīvi savulaik (daļēji apzināti, daļēji vienkārši sakritību rezultātā) uztrenēju savu spēju pārvarēt nogurumu, neiet gulēt, pārvarēt izsalkumu, pārvarēt ķermeņa izmisīgos centienus pievērst manu uzmanību elementārām izdzīvošanas vajadzībām. dabūji rezultātus uz krīta, tagad maksā ragā.)

kā jūs zināt, ka pienācis laiks iet gulēt? es gandrīz nekad nezinu. ar ēšanu jau jūtos tikusi kaut cik skaidrībā, lielākoties saprotu, kad noteikti vajag paēst, bet izskatās, ka pie gulēšanas būs jāpiestrādā.
 
 
( Post a new comment )
cukursēne[info]saccharomyces on July 22nd, 2016 - 01:23 pm
ar fizisko slodzi galīgi nav problēmu - pat, ja neko citu neizdaru, kas ir reti, es tak katru dienu kaut kur plivinos pa pasauli ar velo. īstenībā esmu pamanījusi, ka, vismaz pēdējā laikā, kopš par to esmu piedomājusi, ironiski ir tā, ka, jo vairāk es fiziski esmu nogurusi, jo grūtāk ir iemigt. no ekrāniem arī it kā cenšos izvairīties, moš man vienkārši vajag vairāk, nekā to vienu stundu, un pamēģināt arī tās gaismu apps, mh. paldies.

bet patiešām ir tā, ka es vienkārši nespēju tieši saprast, ka jāiet gulēt. es reāli nepamanu, kā pienāk nogurums. man liekas, šis ir līdzīgi, kā ar ēšanu, kad ļoti gribas ēst, vienā brīdī vienkārši vairs "negribas", un tad var ļoti ilgi vēl neēst, reizēm pat liekas, ka nevar ieēst.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]sinusoid on July 22nd, 2016 - 01:37 pm
ō, priekš tam ir modinātājs. izrēķini cik stundas tev vajag miegam un uzstādi, lai nenokavētu gulēt iešanu. esmu arī tā darījis, diezgan praktiski :)
(Reply) (Parent) (Link)